2777
2789
عنوان

گل مژه

289 بازدید | 16 پست

توروخدا هرکس برای گل مژه توی چشم پلک پایین تجربه ای داره بهم بگه چشمم گل مژه زده دکترم رفتم دکتر گف یا خودت با اب گرم و پماد و اینا یک هفته درش بیار یا بیا جراحیش کنم توروخدا اگر چیزی میدونین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش روزی دو سه بار چشمتو باچای ولرم (بدون آبجوش) بشور،آرایش چشم نکن و با شامپو بچه هم بشور انشالله خوب میشه و به جراحی نمیرسه ولی اگرم رسید نترس جراحیش انقدر راحته که نگو کلا ۱۰ دقیقه طول میکشه.

اخ اخ منم درگیرش یودم

تنها جیزی ک منو خوب کرد گشنیز بود 

تخم گشنیز میریختم تو آب میزاشتم جوش بیاد و قل بزنه رنگ آب سبز ک میشد خاموش میکردم و سرد ک میشد از صافی رد میکردم و مدام چشممو باهاش میشستم 

شبم موقع خاب ب پلکم روغن کرچک میزدم 

فقط این دوتا تونست خوبش کنه

واقعا اثر داره؟لطف میکنی بگی چجوری بزارم ابشو بزارم یا خود سیرو؟

نه نه آبشو نمیخواد بگیری.

سیر رو که پوست میکنی یه تیکه شو یا یه حلال سیر رو قاچ بزن، قسمت قاچ خوردشو وردار اروم آروم چند ثانیه بمال رو گل موجه.

صورتتم با شامپو بچه روزی سه چهار بار بشور میره.

به خاطر آلودگی چشمه عزیزم.

احتمالا دست کثیف زدی چشمت یا گرد و خاکی چیزی رفته یا ریملت آلوده بوده

نگران نباش روزی دو سه بار چشمتو باچای ولرم (بدون آبجوش) بشور،آرایش چشم نکن و با شامپو بچه هم بشور ان ...

فایده ای نداشت با چایی شستم.قطره و پماد هم داده میزنم.ولی نمیترکه کمپرس اب گرم هم امتحان کردم

باشه عزیزم ممنونم امیدوارم جواب بده 

چشم برادرم زده بود رفتیم دکتر بهمون گفت این کارو کنیم جواب داد. یه شامپو بچه تجویز کرد با یه قطره چشم😐

برای برادرم جواب داد. مطمئن باش.