2777
2789
عنوان

شما باشيد اين كار ميكنيد

159 بازدید | 16 پست

فرض کنید سه سال از دوران تحصیلتون تو یکی از بهترین مدارس غیر انتفاعی تهران که آزمون ورودیش خیلی سخته درس خونده باشید

سال نهم معدلتون خیلی بیاد پایین و پسرفت کنید و آزمون ورودی مدرسرم خوب ندید 

مدیر مدرسه ثبت نامتون نکنه ولی بگه امسال بره یه مدرسه دیگه درسشو خوب بخونه قوی شد سال بعد برگرده آزمون ورودی بده اگه خوب بود قول میدم ثبت نامش کنم ( مال سال نهم خیلی بد باشه)

اگه سال دهم همه تلاشتون بکنید و سطح درسیتون خیلی بالا بره برای دو سال آخر بر می گردید همون دبیرستان؟

(با توجه به اینکه سالانه حدود ۴۰ تا ۵۰ پزشکی و دندون داره مدرسه و سطحش خیلی بالا و کنکوری)

خواهشا از روی منطق جواب بدید نه غرور

امسال که مجازیه بچه ها هم نمی دونن فکر می کنن خودش رفته ولی معلما که می دونن ثبت نامش نکردن خجالت نمی کشید یکم باز برگردید؟؟

دوستان این تاپیک برای دوستم زدم خودشم توی تاپیک هست

برمیگشتم همون مدرسه که خوبه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مگه شوهره که ادم بخواد باهاش لجبازی کنه 😅. برا پیشرفت خودته 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اصصصلا و ابداااا خودتو نباز پیروزی زیباست ولی بلند شدن و پیشرفت کردن بعد از هر بار شکست به مراتب زیباتره 

خانم دکتر قرار نیست همیشه و همه جا عالی باشی حالا یه سالم‌ پسرفت کنی دنیا تموم میشه؟

اصصصلا و ابداااا خودتو نباز پیروزی زیباست ولی بلند شدن و پیشرفت کردن بعد از هر بار شکست به مراتب زیب ...

راستش غرورم نمیذاره برگردم 😞من نهم درسم خیلی ضعیف بود

معلما عوض شدن اصلا با متوسطه اول فرق دارن 

ولی بازم اونا و بچه ها تو حیاط می بینم که

به نظرت دو سال ارزشش داره یا دولتی بمونم؟

راستش غرورم نمیذاره برگردم 😞من نهم درسم خیلی ضعیف بود معلما عوض شدن اصلا با متوسطه اول فرق دارن&nb ...

اصلا غرور اینجا معنایی نداره عزیزم جایی که میدونی به نفعته برو مدرسه .ادم که اینده خودشو سر این چیزا خراب نمیکنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
راستش غرورم نمیذاره برگردم 😞من نهم درسم خیلی ضعیف بود معلما عوض شدن اصلا با متوسطه اول فرق دارن&nb ...

ارزش داره برگرد غرور نداشته باش آدما اونقدر گرفتاری و دغدغه دارن شاید تو چند روزی تو ذهنشون باشی با اولین موفقیت فراموش میکنن غرورت رو بزار کنار آینده مهم تره