شوهرم خیلی رفیق بازه خسته شدم صبح میره تا ظهر ناهار میخوره و دوباره سریع میره تا یازده دوازده با دوستاش باغ یه پسر سه ساله هم دارم که خیلی ناآرومه و همش بهونه میگیره هرکاری کردم درست نشد چندماه پیش قهرکردم دوماه اصلا سراغی ازم نگرفت تا یکی از فامیل واسطه شد و کلی صحبت کردیم یه قولایی داد که عمل نکرد امروزم دوباره ناهر خورده نخورده آماده شد که من گفتم یه ساعت دیگه بیا دنبالمون که شروع کرد دوتا گفت یکی شنید ظرفای جهزیمو هم از پنجره پرت کردبیرون زیر چشممو کبود کرد دیگه نمیدونم چیکارکنم از دستش خرجی هم فقط در حد غذا میده
ممنون میشم برای رفع گرفتاریام یه صلوات مهمونم کنید
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم شوهرم دفیق بازه تازه مجبورم غذا هم براشون بپزم قبلنا خونه هم میومدن من مجبور بودم برم خونه مادر شوهرم یا خونه پدرم با بچه تو شکم دوباره بر میگشتم باید جارو میکردم و کلی هم ظرف میسشتم بعد از این همه کتک کاری و دادگاه رفتن و قهر کردن فقط تنها تغییرش این بود که دیگه خونه نمیارشون ولی گشت و گزارشون فرقی نکرد
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁