2777
2789

من خودم از چند نفر شنیدم آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو خیلی خوبه تو سایتشون هم چندتا آموزش رایگان بود و قسمت مقالات سایت هم کلی آموزش متنی بود 

فیلم آموزششون هم تو آپارات قرار میدن
اما میخواستم نظر شما هم بدونم برای دیدن ویدیو های اموزشیشون رو این لینک کلیک کنید 

www.ashpazsho.ir
یکی از آموزش هاشونم اینجا قرار میدم 

طرز تهیه مرغ در سس گشنیز 

راستش یه گروه آشپزی و کیک و دسر هست تو تلگرام من که عاشقشم منه بی دست و پا رو که از غذا گذاشتن متنفر بودم و کرده یه پا قناد. خیلی خوبه خواستید بگید لینکشو بزارم. 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اساتیدشم واقعا با اخلاق و صبورن به تک تک سوالات جواب می دن حتی سوالات خیلی چرت. یه گروه منظم و با قانونه 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 

دوستان یه آموزشگاه آشپزی و خیلی خوبی و بهتون معرفی میکنم سایت شیرین بیان ک انواع و اقسام دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی همراه با دستور العمل و دوره های آشپزی و داخلش داره همچنین اعطای مدرک بین المللی برای مهاجرت رو هم تپس از گذروندن دوره هاش داره ..مدیر  این سایت خانم حسینی بارها تو شبکه به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی و داده

آدرس سایت شیرین بیان

https://www.shirin-bayan.com

سلام عزیزم من کلاس های مختلفی رو برای دوره های آشپزی و شیرینی پزی رفتم

آموزشگاه حنانه سعادت اباد از همه کامل تر و حرفه ای تر بود و کلاس هاشون هم حرف نداشت

آموزشگاهشون هم زیر نظر فنی و حرفه ایه و بعد از از هر کلاس میتونید برای مدرکش هم اقدام کنید

پیشنهاد میکنم اگه دنبال آموزشگاه خوب هستی کلاس های این آموزشگاهو شرکت کنی

شمارشون هم 02122353184 - 09126194326 

کلاس هایی هم که من شرکت کردم آشپزی سنتی , شیرینی های مدرن , فینگرفود و کیک کافه ای بود

این هم پیج اینستاگرامشونه HananehAcademy