دنیاباتوکامله مدیر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 429 عنوان عکس عکس خودم | مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 29 پست سلام دیشب هم خواستم بزارم ولی هرکار کردم نشد السلام علیک یا ابا عبدالله اللهم صل علی محمد وآل محمد (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) 1399/08/03 | 17:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیلوریا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 خب یه عکس کلی بده خوشگلم به چی نظر بدیم کلا دوربین و کردی تو دماغت . یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24304 چه نگاهی😰😰💀 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کارمن۷۶ عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 2404 👌 تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی) همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
دنیاباتوکامله مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 429 خب یه عکس کلی بده خوشگلم به چی نظر بدیم کلا دوربین و کردی تو دماغت . اخه مشکلم دماغمه که فرستادم به نظرتون چکار کنم به خاطر این یه دره قوز ارزش داره عمل کنم السلام علیک یا ابا عبدالله اللهم صل علی محمد وآل محمد (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
بارانbahary عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 856 اخه مشکلم دماغمه که فرستادم به نظرتون چکار کنم به خاطر این یه دره قوز ارزش داره عمل کنم نہ زیادمعلوم نیس
تیلوریا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 اخه مشکلم دماغمه که فرستادم به نظرتون چکار کنم به خاطر این یه دره قوز ارزش داره عمل کنم به نظرم حساسی و مشکلی نداره عزیزم دماغه من و ببینی که غش میکنی انقد گندس 😂 یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
سامیراز عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 2635 بینی قبل عمل من شبیه بینی تو بود یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿
fffatish عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 253 دختر خوب، عکس بینی به تنهایی رو نمیشه قضاوت کرد. وقتی اون رو در ترکیب صورتت میبینی قطعا زیبا خواهد بود🙂
دنیاباتوکامله مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 429 به نظرم حساسی و مشکلی نداره عزیزم دماغه من و ببینی که غش میکنی انقد گندس 😂 مرسی السلام علیک یا ابا عبدالله اللهم صل علی محمد وآل محمد (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24304 اخه مشکلم دماغمه که فرستادم به نظرتون چکار کنم به خاطر این یه دره قوز ارزش داره عمل کنم نه ولش خوبه 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مهربااااان عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 4959 تزریق ژلولی به نظرم همینجوریشم عالیه👌 بیا اینجا حال دلتو خوب می کنه❤️
دنیاباتوکامله مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 429 بینی قبل عمل من شبیه بینی تو بود یعنی فقط به خاطر قوزش عمل کردین الان خوب شده السلام علیک یا ابا عبدالله اللهم صل علی محمد وآل محمد (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
تیلوریا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 مرسی فداااات 💜🧡❤ یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم