2777
2789

مگه دكتر بيلي ناستر ننوشته براش؟ همون شيرخشته.

فلوسم ملينه بايد ريز خرد كني بندازي تو آب داغ خنك شه بدي بخوره 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دكتر بيلي ناستر ننوشته براش؟ همون شيرخشته. فلوسم ملينه بايد ريز خرد كني بندازي تو آب داغ خنك شه ...

شیرخشت با فلوس خیییلی فرق داره اصلا عین هم نیستن

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
مگه دكتر بيلي ناستر ننوشته براش؟ همون شيرخشته. فلوسم ملينه بايد ريز خرد كني بندازي تو آب داغ خنك شه ...

چرا شیر خشتم داده، میشه یه توضیحی بدین چطوری درست کنم؟ فلوسو از دونه‌های توش استفاده کنم یا از همش؟ 

شیرخشت با فلوس خیییلی فرق داره اصلا عین هم نیستن

نگفتم فلوس همون شيرخشته. 

قطره بيلي ناستر داخلش شيرخشت داره كه دكترا برا زردي ميدن از فلوس بهتره برا بچه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
چرا شیر خشتم داده، میشه یه توضیحی بدین چطوری درست کنم؟ فلوسو از دونه‌های توش استفاده کنم یا از همش؟& ...

عطار به من گفت دونه هاشو استفاده نكن اونارو جدا كن اون قسمتاي چوب مانندشو بنداز تو آب جوش بدار خنك شه البته من برا يبوستش ميدادم.

دكتر قطره بيلي ناستر داده؟؟