2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو بدید؟

66 بازدید | 12 پست

چاقی بهتره یا لاغری؟

من ۶۲کیلو ام قدمم ۱۶۳اینا هس بنظرتون خیلی لاغرم؟

اینم بگم قبلا۸۵کیلو بودم خیلی خوشگل بودم و لپ داشتم.دو باره دلم میخاد چاق کنم میشه بگید خوبه یا چاق کنم 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

شما همین الانم لاغر حساب نمیشید وزنتون مناسبع اگه حدود ۲۰ اینا سنتون باشه کمترم می تونید کنید ولی برا سن بالاتر مناسبه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همین الانم لاغر حساب نمیشید وزنتون مناسبع اگه حدود ۲۰ اینا سنتون باشه کمترم می تونید کنید ولی بر ...

۱۹سالمه 

پس کم کن وزنتو بعد ازدواج به خاطر حاملگی خود به خود وزن زیاد میشه

باشه گلم ولی وقتی صورتم پر میشه خیلی خوشگل میشم..کاری نمیتونم بکنم صورتم تپل شه؟

باشه گلم ولی وقتی صورتم پر میشه خیلی خوشگل میشم..کاری نمیتونم بکنم صورتم تپل شه؟

نمیدونم والا عزیزم شنیدم کپسول ویتامین  e رو رو پوست بمالی خوبه خودم از تپلی صورت رنج میبرم برعکست دنبال راهیم لاغر شه

نمیدونم والا عزیزم شنیدم کپسول ویتامین  e رو رو پوست بمالی خوبه خودم از تپلی صورت رنج میبرم برع ...

خوشبحالت.پروفایلت خودتی؟

نه مریم مومنیه بخدا خوب نیست صورت مثه فتیر باشه😂

کاش چاق بودم🌸حیف تپل بودن صورت..من قبلا چاق بودم لاغر کردم بخاطر کیست تخمدانم الان کیستم خوب شده ولی دلم دوباره چاقی میخاد بد باردار شدم چاق شدم دیگه خودمو لاغرر نمیکنم.

کاش چاق بودم🌸حیف تپل بودن صورت..من قبلا چاق بودم لاغر کردم بخاطر کیست تخمدانم الان کیستم خوب شده ول ...

خیلی خوب لاغر کردی الان وزنتو بالاتر نبر چون برا بارداری بری دکتر میگه باید لاغر شی بعدش دیگه به سلیقه خودت

خیلی خوب لاغر کردی الان وزنتو بالاتر نبر چون برا بارداری بری دکتر میگه باید لاغر شی بعدش دیگه به سلی ...

مرسی گلم🌸🌸🌸🌸

شما همین الانم لاغر حساب نمیشید وزنتون مناسبع اگه حدود ۲۰ اینا سنتون باشه کمترم می تونید کنید ولی بر ...

من ۵۰ ام ۲۰ سالمه ۱۶۰ قدم بازم ولی هنوز رونام کلی چاقه 😑

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا