80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8388 عنوان میشه نظرتونو بدید؟ 66 بازدید | 12 پست چاقی بهتره یا لاغری؟من ۶۲کیلو ام قدمم ۱۶۳اینا هس بنظرتون خیلی لاغرم؟اینم بگم قبلا۸۵کیلو بودم خیلی خوشگل بودم و لپ داشتم.دو باره دلم میخاد چاق کنم میشه بگید خوبه یا چاق کنم دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰 1399/08/03 | 12:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27305 شما همین الانم لاغر حساب نمیشید وزنتون مناسبع اگه حدود ۲۰ اینا سنتون باشه کمترم می تونید کنید ولی برا سن بالاتر مناسبه همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8388 شما همین الانم لاغر حساب نمیشید وزنتون مناسبع اگه حدود ۲۰ اینا سنتون باشه کمترم می تونید کنید ولی بر ... ۱۹سالمه دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27305 ۱۹سالمه پس کم کن وزنتو بعد ازدواج به خاطر حاملگی خود به خود وزن زیاد میشه همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8388 پس کم کن وزنتو بعد ازدواج به خاطر حاملگی خود به خود وزن زیاد میشه باشه گلم ولی وقتی صورتم پر میشه خیلی خوشگل میشم..کاری نمیتونم بکنم صورتم تپل شه؟ دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27305 باشه گلم ولی وقتی صورتم پر میشه خیلی خوشگل میشم..کاری نمیتونم بکنم صورتم تپل شه؟ نمیدونم والا عزیزم شنیدم کپسول ویتامین e رو رو پوست بمالی خوبه خودم از تپلی صورت رنج میبرم برعکست دنبال راهیم لاغر شه همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8388 نمیدونم والا عزیزم شنیدم کپسول ویتامین e رو رو پوست بمالی خوبه خودم از تپلی صورت رنج میبرم برع ... خوشبحالت.پروفایلت خودتی؟ دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27305 خوشبحالت.پروفایلت خودتی؟ نه مریم مومنیه بخدا خوب نیست صورت مثه فتیر باشه😂 همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8388 نه مریم مومنیه بخدا خوب نیست صورت مثه فتیر باشه😂 کاش چاق بودم🌸حیف تپل بودن صورت..من قبلا چاق بودم لاغر کردم بخاطر کیست تخمدانم الان کیستم خوب شده ولی دلم دوباره چاقی میخاد بد باردار شدم چاق شدم دیگه خودمو لاغرر نمیکنم. دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27305 کاش چاق بودم🌸حیف تپل بودن صورت..من قبلا چاق بودم لاغر کردم بخاطر کیست تخمدانم الان کیستم خوب شده ول ... خیلی خوب لاغر کردی الان وزنتو بالاتر نبر چون برا بارداری بری دکتر میگه باید لاغر شی بعدش دیگه به سلیقه خودت همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8388 خیلی خوب لاغر کردی الان وزنتو بالاتر نبر چون برا بارداری بری دکتر میگه باید لاغر شی بعدش دیگه به سلی ... مرسی گلم🌸🌸🌸🌸 دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5486 شما همین الانم لاغر حساب نمیشید وزنتون مناسبع اگه حدود ۲۰ اینا سنتون باشه کمترم می تونید کنید ولی بر ... من ۵۰ ام ۲۰ سالمه ۱۶۰ قدم بازم ولی هنوز رونام کلی چاقه 😑 امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا