2777
2789
عنوان

انومالی

141 بازدید | 9 پست

کسی بوده جنسیت بچشو تو انومالی با ان تی اشتباه بگن؟مثلا هردوتاش بگن دختره بعدا پسر شه دکتر من هردوتاش شک داشت هعی دستگارو تکون میداد دست بچه جلوش بود اخرشم قطعی نگف حسمم میگه اشتباه کرده شما همچنین موردی دیدین تا الان؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیسمونی شوهرم رفته یه رنگی گرفته ک نگو لباس ابی پسرونه تخت تشک کرم شکلاتی ک ب هردوش میاد بقیه لباسا سبز خخخخ میگم باشک گفته دختره میگ هرکاری کردم دلم سمت صورتی نرفته نمیدونم چرا بااینکه دختر دوس داره... تقصیر نداره قیافه و شکمم شبیه دختردارا نیس 

ولی پسرا زودتر مشخص میشن اگه گفته دختر پس هس نی نی منم به گمونم دختره😊

منم ب گمونم پسره اخه خاهرشوهرمم مثل من بود هعی گفتن دختره پسر دنیا اورد البته باشک میگفتن من دستش جلوش بود شاید التش کوچیک بوده ک ندیده ان تی ام ک التو دستگاه تناسلی مثل همن

چه جوری تحمل میکنی من خیلی دوس دارم زودتر بفهمم هفته دیگه باید برم آنومالی خب دوباره برو سونو یه جای ...

روستایم شهرستانمون یدونه سونو داره یکیم بیمارستانش داره ک اون دولتیه کارم راه نمیفته نمیدونم چکار کنم 

تا ۵ماهگی بچم هیچ تکونی نداشت یه هفتس تکون میخوره شکم نوک تیزه میگن دختر هم مامان باد میکنه هم دختر دو سه ماهگی تکون میخوره هم عین ماهی لیز میخوره هم شکم پهنو بزرگ میشه من هیچ کدومو ندارم