2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفس نمیتونستم بکشم  بچمم ۱۰ ماهش بود

من مامانم به خاطر فشار یه شب موند ولی یه خانمی که بعد مامانم جراحی کرد یک از اتاق عمل در اومد ساعت ۶مرخص شد ماشالله سرحال و قبراق داشت راه میرفت 

عزیزم سلام کجایه گیلانی منم دیروز متوجه شدم ک دارم احتمالا میگت عمل من ی خورده میترسن

شنبه عمل دارم بیمارستان میلاد

گفت سنگات کوچیکه خطرناک تره چون ممکنه جابه جا شه بره جایی که نباید بره عفونت کنه

خیلی استرس دارم

شنبه عمل دارم بیمارستان میلاد گفت سنگات کوچیکه خطرناک تره چون ممکنه جابه جا شه بره جایی که نباید بر ...

من عمل کردم عزیزم روز چهارشنبه بیمارستان شفا خوب بودماله من سه تا سیاه بود ب انداره دونه فلفل سیاه الان خوبی

من عمل کردم عزیزم روز چهارشنبه بیمارستان شفا خوب بودماله من سه تا سیاه بود ب انداره دونه فلفل سیاه ا ...

منم ۱۷ ام عمل کردم ۴۰ تا سنگ توش بود الان خوبم تو چطوری خوبی؟بخیه هامو دیروز کشیدم

فقط یه نگرانی دارم اونم اینه که همش حالت تهوع دارم میگم نکنه تا آخر عمرم همینطوری بمونم

منم ۱۷ ام عمل کردم ۴۰ تا سنگ توش بود الان خوبم تو چطوری خوبی؟بخیه هامو دیروز کشیدم فقط یه نگرانی دا ...

وای خدا ۴۰تاااااا چجوری جا شدن دیدیشون چقدی بودن؟؟؟ماله منو هنو نکشیدم ۵ روز دیگه میرم من بهترم ی مدت خوب میشیعزیزم چیا مبخوری الان

وای خدا ۴۰تاااااا چجوری جا شدن دیدیشون چقدی بودن؟؟؟ماله منو هنو نکشیدم ۵ روز دیگه میرم من بهترم ی مد ...

نه من ندیدم ولی دکترم میگفت مثه ذرت

من الان ۱۲ روزه عمل کردم فقط کبابی و پخته ولی امروز و دیروز در حد مثلا یه قاشق خورشت اینا خوردم

خوراکیم میرم سوپر مارکت پشتش یه جدول غذایی داره نگاه میکنم اگه چربیش سبز بود میخرمش

مثه چوب شور بیسکوییت ژله کرم کارامل این چیزا

بستنیم دو سه تا خوردم چون خیلی دوس دارم

شنبه عمل دارم بیمارستان میلاد گفت سنگات کوچیکه خطرناک تره چون ممکنه جابه جا شه بره جایی که نباید بر ...

عزیزم عملش سخت بود ؟ شما بچه دارین ؟؟ 

کبدتونم چرب بود به خاطر سنگ صفرا یا نه ؟

وای خدا ۴۰تاااااا چجوری جا شدن دیدیشون چقدی بودن؟؟؟ماله منو هنو نکشیدم ۵ روز دیگه میرم من بهترم ی مد ...

عزیزم عملش سخت بود ؟ شما بچه دارین ؟؟ 

کبدتونم چرب بود به خاطر سنگ صفرا یا نه ؟

عزیزم عملش سخت بود ؟ شما بچه دارین ؟؟  کبدتونم چرب بود به خاطر سنگ صفرا یا نه ؟

ن راحته اونقدرام سخت نیس اره یکی دارم ۵ سالشه نمیدونم بخاطره کیسه صفرابوده یا غذاهایه بدی ک میخوردم ولی اره کبد چرب گرید دو دارم الان خمیازه میکشم یا اگه تند پاشم یکم دردم میگیره 

ن راحته اونقدرام سخت نیس اره یکی دارم ۵ سالشه نمیدونم بخاطره کیسه صفرابوده یا غذاهایه بدی ک میخوردم ...

چند ساله عمل کردین ؟؟ یعنی قبل از اینکه صفرارو در بیارین کبدتون چرب نبود ؟ 

دارو میخورین برای کبد ؟