2777
2789

هیچ استرسی نداشتم خونرو برق انداختم کلی همسرم سر به سرم گذاشت ی گازم از دماغم گرفت گفت دیگه تغییر میکنه 🤣🤣

از ساعت ۸ شبم چیزی نخوردم جز ی فنجون آب میوه . بعد عملم حالم خیلی خوب بود نه درد و نه تهوع . فقط تا دلت بخواد دستشویی رفتم اخرش پرستاره گفت حالت خوبه خودت برو به مریضای دیگه برسم 😐😐

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ استرسی نداشتم خونرو برق انداختم کلی همسرم سر به سرم گذاشت ی گازم از دماغم گرفت گفت دیگه تغییر می ...

دماقت بی حس بود.کی عمل کردی بعد چی کار میکنن که میای هوش بینیت بی حس

بنام خدا. من دوسال پیش عمل کردم استرس کم داشتم . اول که بهت میگن به هوش اومدی با دهن نفس بکش بعد بیهوش میشی مث خوابیدن. به هوش میای فقط حس میکنی راه ببنیت بستس کلافه میشی فقط.. یه کم سردت میشه و گیج میزنی... من که اصلا درد نداشتم حتی یک درصد بخاطر مواد ببهوشی و مسکنایی که میدن بوده احتمالا ..

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
دماقت بی حس بود.کی عمل کردی بعد چی کار میکنن که میای هوش بینیت بی حس

نه همچینم بی حس نبود ۴۰ روزه عمل کردم 

به هوش میای کاری نمیکنن یعنی من حالم خوب بود یکم که از گیجی دراومدم لباسام با کمک پرستار پوشیدم اومدیم خونه . فقط از فردای عمل ی ذره چشمام و پیشونیم درد داشت با مسکن میوفتاد . درد ملایمی بود کبودی و ورمم هم تقریبا ۸ روزه رفت 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

قبلش عين خيالم نبود واقعا خوشحال بودم از بس ولى بعد عمل سه بار خون بالا اوردم سرگيجه شديد داشتم نميتونسم وايسم رو پام بدنم ضعيف بود اينجورى برات بگم كه همه اينايى ك عمل داشتن رفتن فقط من مونده بودم بى حس و حال رو تخت و ميگفتن چرتو پرت ميگفتم 

ولى كامل كه هوشيار شدم اصلا درد نداشتم