2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

282 بازدید | 23 پست

دوستان کسانی که میگن طبیعی چه کارهایی انجام دادین زایمانتون راحت بوده‌؟ چون خودم کلاسهای آمادگی زایمان شرکت نکردم میترسم از طبیعی.۳۰هفته هستم.فکر نکنم دیگه فرصتی باشه برای شرکت در کلاس.فقط از تجربه هاتون بگین.ممنونم

ان شالله منم باردار شم طبیعی میرم...اخه میگن طبیعی بهتره از سزارین..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی زایمان کردم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من این هفته طبیعی زایمان میکنم برام دعاکنید

طبیعی؟ کلاسهای بارداری رفتین؟ تاحالا چیکار کردین تا راحت باشه.یادت میمونه بیای تعریف کنی؟ برات دعا میکنم