2777
2789
عنوان

قسمت دوم # رمان

98 بازدید | 9 پست

پارت# دوم 

#دردسرهای_مهتا

دیرینگ دیرینگ دیرینگ دیرینگ دیرینگگگگگگ درررینگ 

اههههه کیه کله سحر 

_الو 

اتنا_ پاشو بیدارشو مگه نمیخوایی بیایی مدرسه من دم در خونمون ایستادم منتظر تو مگه امروز قرار نبود نقشه اتو اجرا کنی بیا که دیر شد

_ دارم میام الان میام اومدم 

سریع از تخت خواب بلند شدمو و لباسامو تنم کردم و رفتم سرویس وای خدا الان دیرم میشه اوووف خدایا حالا چیکار کنم تا تموم شدنه کارام فکرامو هم کردم همونجا و از سرویس دراومدم ( قبول داری جای خوبیه برا فکر‌کردن ) حالا بعدا جواب تورو هم میدم الان دیرمه..

_ ماماااااان

_ زهر مار چته کل سحری کجا میری 

_ مامان دیرم شدع منو برسون تروخداااااااا 

_ کجا برسونمت دختر 

_مامان مدرسه دارممممممممممم بدو دیر شد 

_امروز جمعه هست 

قیافه من 😳😲🤨 اتنا میکشمت ساعتو نگاه کردم ۶ و نیم جیییییغ میکشمت حالمو بهم زدی با این کارات اتی سریع مانتو شلوارمو عوض کردم و سریع یه مانتو بیرون پوشیدم و به طرف حال رفتم 

_مامانی

_ دختر من دارم میرم کوه با خاله هات شما میمونی خونه

_ ن منو برسون خونه اتی از اونطرفم مامانشو بردار

_ باشه برو سوار شو تا بریم 

ممنون میشم حمایت کنید ⁦❤️⁩

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

این رمان نیستا...

این بیشتر فانتزی های ذهنی یه سری نوجوونه... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این رمان نیستا... این بیشتر فانتزی های ذهنی یه سری نوجوونه... 

⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩ منم توی تایپک قسمت اول گفتم که فقط برای کمی از وقتتون رو پرکنید گذاشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
سلام شما نویسنده ای؟

دوست دارم نویسنده بودن ولی خوب ممنون میشم تایک قسمت اولمو رو بخونید چون نوشتم فقط برای کمی از وقتتون که خودتون رو سرگرم کنید نوشتم ⁦❤️⁩⁦🙏🏻⁩ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم نویسنده بودن ولی خوب ممنون میشم تایک قسمت اولمو رو بخونید چون نوشتم فقط برای کمی از وقتتون ...

عزیزم بعدا میام میخوونم.ولی بنظرم رمانو بدی ب سایتای رمان اپلود کنن بهتر باشه

من مسلمان دیدمُ کافر شدم...
⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩ منم توی تایپک قسمت اول گفتم که فقط برای کمی از وقتتون رو پرکنید گذاشتم 

به نظر من وقتت رو صرف خوندن کتاب کن... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
سلام وقت بخیرعزیزم، خسته نباشی ،من تاآخرش هستم،خوب بود،دوست دارم زودتر بقیشم بذاری،

ممنون از لطفت عزیزم امشب دوپارت میزارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40