2777
2789
عنوان

ایت الکرسی میخوانم برای حال دلت برای شوق نگاهت

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 121 پست

الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
انشالله اگه زنده بودم فردا برای خوشبختی ت وازدواج خوب عالی که همه حسرت زندگی ت روبخورن ودشمنات خوار ...

وای ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله 120 سال زندگی خوب و شادی در کنار خانواده داشته باشی

الهی هزار برابر این خوبی خدا برات جبران کنه

منکه واقعا نمیتونم حتی زره ای از خوبیت جبران کنم، الهی خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه

صلوات برای حاجت دلت 🌹 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله 120 سال زندگی خوب و شادی در کنار خانواده داشته باشی الهی هزار برابر ...

انشالله فقطفقط خداخوشبختی ت روامضاکنه .....این بهترین آرزوی منه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالله فقطفقط خداخوشبختی ت روامضاکنه .....این بهترین آرزوی منه 

انشاالله انشاالله 💕 💕 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام خواهر جان  انشاالله انشاالله انشاالله قبول می شی برات صلوات میفرستم 💚💛🌹

سلام جانم    ممنونم ازتون     خدااز دهنتون بشنوه 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
منم برات میخونم عزیزم

دست شما درد نکنه      ممنونم ازتون

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
براي من بخون فاطمه ان شاءالله به آرزوت برسي

چشم      خدا از دهنتون بشنوه 

برای خواهرم بخون لطفاً...برات دعا میکنم

چشم     ممنونم از دعاتون 

برای منم بخون ، منم واست خوندم 🙏🏻

چشم   ممنونم ازتون

ایشالا قبول میشی بر دوستامم بخون😍 @اعتصامی     @آناعشق     @گلزعفرونی ...

چشم    ممنونم ازتون

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍  انشاالله انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷  استاتر انشاالله موفق میشی ...

خدا از دهتون بشنوه     التماس دعا دارم      ممنونم ازتون

کدوم رو لایک کنیم ؟  برامن بخون

چشم             قلبی که زیر متن تاپیک هست