2777
2789
عنوان

ایت الکرسی میخوانم برای حال دلت برای شوق نگاهت

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 121 پست
سلام عزیزم خواهش میکنم این چ حرفیه  برات زیارت عاشورا میخونم ب حق حضرت زهرا انشاالله هر چی خیر ...

شرمنده م میکنید.   واقعا ممنونم.  خدا کنه دعای شما در حقم براورده بشه و من اون رشته ای ک میخوام قبول بشم و همون هم ب صلاحم باشه

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
بینهایت سپاس گزارم    

سرسفره افطار براتون دعای شش قفل رو خوندم انشالله که حاجت روابشین آمین وخبرخوش بهم بدی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله 120 سال زندگی خوب و شادی در کنار خانواده داشته باشی الهی هزار برابر ...

الوعده وفا امروز برای خوشبختی ت روزه گرفتم انشالله منتظر خبرخوش ازطرف تو هستم .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
الوعده وفا امروز برای خوشبختی ت روزه گرفتم انشالله منتظر خبرخوش ازطرف تو هستم .....

بخدا شرمنده کردی من، یک عمر مدیون این محبتت هستم

قبول باشه نازنین، الهی خیر ببینی گلم😘😘😘😘

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
بخدا شرمنده کردی من، یک عمر مدیون این محبتت هستم قبول باشه نازنین، الهی خیر ببینی گلم😘😘😘😘

دشمن ت شرمنده....فقط منتظر خبرخوشم ....انشالله که خدا پای ورقه زندگیت خوشبختی ت روامضا کنه ...آمین 

دشمن ت شرمنده....فقط منتظر خبرخوشم ....انشالله که خدا پای ورقه زندگیت خوشبختی ت روامضا کنه ...آمین&n ...

انشاالله انشاالله 💕 💕 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سرسفره افطار براتون دعای شش قفل رو خوندم انشالله که حاجت روابشین آمین وخبرخوش بهم بدی 

مرسی عزیز دلم     خیلی خوشحال شدم    دست شما درد نکنه واقعا ممنونم 

خدا کنه قبول بشم   بیام بهتون بگم     تا الان هیچ چیزیو به اندازه همین قبولی تو رشته دلخواهم رو از ته ته قلبم نخواستم 

خدا کنه دعای شما در حق من براورده بشه 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
مرسی عزیز دلم     خیلی خوشحال شدم    دست شما درد نکنه واقعا ممنونم  خدا کن ...

عزیز دلمی .....انشالله 

رشته ام انسانی هست و فرهنگیان دوست دارم .شما چی 

من تجربی بودم و علاقه م شبیه شماست 

انشالله هر دو قبول شیم❤❤❤

ان شالله که همکار بشیم