2777
2789
عنوان

بهم نخندین ولی حس میکنم

701 بازدید | 64 پست

کسی کاری کرده دعایی چیزی ک زندگیمون اصلا روال عادی نداره

بخدا طبیعی نیس این حجم بحث و کدورت .الکی الکی یه اتفاقی میفته مادعوا کنیم

من خیلی وقته دیگه کوتاه میایم و جوابشو نمیدم ولی یه جای کار میلنگه

باورتون میشه دیگه یادم نمیاد کی نشستیم دوتایی باهم گپ زدیم ؟انگار حرفی نداریم باهم بزنیم حتی آخرین باری ک با لذت غذامونو خوردیم

.الانم قهریم بازم

جامونم ک خیلی وقته از هم جدا شده

ازلحاظ مالی هم اصلا شرایطمون خوب نیس

نزدیک اذانه واسم دعا می کنی؟خدا به زندگیم نگاه کنه

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که همه چی حل میشه من ک میگم ازدواج کنم هم دیگرم بکشیم جامونو جدا نمیکنم 😐بشدت با جدا خوابیدن مخالفم

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
انشالله که همه چی حل میشه من ک میگم ازدواج کنم هم دیگرم بکشیم جامونو جدا نمیکنم 😐بشدت با جدا خوابید ...

ازوقتی زایمان کردم جداشد😔نزدیک دوساله

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد
من ب این چیا اعتقاد ندارم ولی اگر تو داری برو پیش ی نفر که باطلش کنه

نمیشناسم کسی رو

گلم غسل قل هوالله بکنید  بزن گوگل

باشه ممنون

@نی_نی_یار_2     نی نی یار جونم 🎇🎆🎊🎉چرا پروفایلم رو تایید نمیکنی

اولش فک کردم گزارش زدی