2777
2789
عنوان

پریودی طولانی

78 بازدید | 4 پست

خانما کسی بوده اولین  پریودی بعد از سقطشون طولانی بشه من الان تقریبا ده روزه لکه بینی دارم پریودیم قطع نمیشه با اینکه قبلش سونو دادم بقایا نداشتم بعضی وقتام گرفتگی شکمی دارم و کمر درد علتش چی میتونه باشه؟😕

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
عزیزم لکه بینیت کمه یا زیاد؟ یعنی دقیق ده روز پیش سقط داشتی؟ و چند وقتت بوده؟

لکه بینیم کمه ترشحات صورتیه نه عزیزم من یه ماه پیش سقط کردم که بعد خود به خود قطع شد سونو دادم بقایا نداشتم بعد دوهفته پریود شدم ولی الان ده روزه قطع نمیشه یکمم دلدرد دارم با کمر درد یعنی عادیه قبل سقطم اینجور نبودم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون لکه بینیت کمه جای نگرانی نیست ولی اگه دیدی بیشتر از ۱۵ روز شد حتما حتما برو سونو بده تا خیالت راحت بشه ولی من خودم بعد سقطم پریودام بهم ریخت و نامنظم شد طبیعیه ولی حتما یه سونو دیگه بده

چون لکه بینیت کمه جای نگرانی نیست ولی اگه دیدی بیشتر از ۱۵ روز شد حتما حتما برو سونو بده تا خیالت را ...

اها مرسی عزیزم