2777
2789
عنوان

اعصابم خورده از شوهرم

194 بازدید | 8 پست

سلام خانومهای با تجربه توروخدا بهم کمک کنید.

تازه ازدواج کردم تو یه شهر غریب دارم زندگی میکنم شوهرم کارش سخته هست صبح زود باید بره شب برگرده بخدا خسته شدم افسرده شدم .دوتا مشکل دارم یکی اینکه خیلی از نیازهای روحیم و.. شوهرم نمیتونه جواب بده تا میاد از خستگی خوابه صبحم زود میره من تنهام همش به دیوار ها نگا میکنم گریه ام گرفته از این وضعیت ۶ماهه همینه .دوم اینکه من میخوام یه چیزی بخرم همسرم میگن نخر منم خیلی چیزها دوست دارم واسه خونم بخرم ولی ولخرجی نمیکنم مثل میوه  لباس و...ولی پدرشوهرم پولداره شوهرم واسه شون تلوزیون  خرید پولش ندادن از دیوار  الان خرابه میگه خودم میرم درست میکنم من چیکارکنم بخدا من ۱۵ هزارتومن یه وسایلی خریدم اینقد غر زد که پسش دادم ولی واسه خانواده اش اینجوری نیست احساس بدی دارم فکرمیکنم داره در حقم ظلم میشه 😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن مجردی هنوز

سرگرم شو 

ی راهی پیدا کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
فکر کن مجردی هنوز سرگرم شو  ی راهی پیدا کن

چه جوری فکرکنم ؟ منم ادمم دل دارم نیاز دارم احساس دارم ولی هیچی. فقط باید بهترین آشپزباشم واسشون بعدم من هیچیم

چه جوری فکرکنم ؟ منم ادمم دل دارم نیاز دارم احساس دارم ولی هیچی. فقط باید بهترین آشپزباشم واسشون بعد ...

با شوهرت حرف زدی؟

اینارو بهش بگو اگه ب خودش نیومد تو هم مث اون بی تفاوت باش اشپزی نکن شباهم جدا بخواب

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
دلم بدجوری گرفته😪

منم مثل خودتم با اینکه بعد از ۵سال شوهرم یه کم بهتر شده اما بازم خیلی در عذابم.من اوایل ازدواجم ارزوی اینو داشتم یه دلستر و پیتزا رو تنهایی برام بخره بخورم .خیلی بدبختی کشیدم .زندگی که حق من بود و لقمه میگرفت میکرد تو دهن خانواده اش

خدایا میدانم که میبینی ...

واقعا چرا مردا اینجوری وقتی مجردن اصلا نمی دونن مادر چیه پدر چیه اما همین که زن می گیرن براشون مهم میشه همش میگن مادرم پدرم هر چقدر فکر می کنم نمی تونم جوابشو پیدا کنم شوهر بی کفایت من میگه توزمین خدای من پدر و مادرم هستند اما به خاطر اینکه پدر و مادرش براش زن نمی گرفتن افسرده شده بود واقعا تقصیر خود ماست کجای کار می لنگه الان حدود پنج ماهه من خونه پدرم هستم اما انگار اصلا زن نداشته بی خیال بی خیال

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭