2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری سقط کردید میشه یه راهنمایی کنید؟

یه دکتر بود خداخیرش بده اصلا هیچ دردی هم نداشتم بااینکه بچه کامل و بزرگ بود البته شوهرم خیلی هزینه کرد مخصوصا من از امپول می ترسیدم دکتره از اون سرنگاایی که برای چشمه استفاده میکرد برام در کل خیلی راحت بود همش هم دفع شد و مشکلی پیش نیومد

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
اول یه سونو دیگه بده اگه مطمین شدی مشکل داره مطب ماماها اکثرا سقط غیرقانونی انجام میدم خیلی راحت کور ...

سونو سه بعدی هم انجام دادم دیروزم دوباره رفتم سونو گفتم شاید اشتباه کردن اما فایده نداشت میگن بیماری نادر ژنتیکی داره 

بنظرم مشکوک میاد این تاپیک.نمیدونم چرا؟؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

منم‌تو ۲۸ هفته سقط کردم البته من چون نمیدونستم باردارم مجبور به سقط شدم

خب نمی‌دونستی چه اشکال داشت؟ 

بچه شمام بیماری داشت یا نمیخاستید؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
یه دکتر بود خداخیرش بده اصلا هیچ دردی هم نداشتم بااینکه بچه کامل و بزرگ بود البته شوهرم خیلی هزینه ک ...

تورو خدا اسم دکتر و بهم بگید اگ تهران هستید هزینش مهم نیست بخدا ۱۰روزه زندگی ندارم اصلا خیلی بلاتکلیف اگ اینجا نمی تونید کمکم کنید شماره بهتون میدم

سونو سه بعدی هم انجام دادم دیروزم دوباره رفتم سونو گفتم شاید اشتباه کردن اما فایده نداشت میگن بیماری ...

پزشکان خیلی کم پیش میاد سقط کنن ولی ماماها ۹۰درصد انجام میدن

من هفته۹بودم ماما اومد خونه خودم شب تا سقط شد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
تورو خدا اسم دکتر و بهم بگید اگ تهران هستید هزینش مهم نیست بخدا ۱۰روزه زندگی ندارم اصلا خیلی بلاتکلی ...

عزیز دکتره مشهد بود ولی فکر کنم شهر دیگه هم میره درخواست دوستی دادم برات قبول کن به شوهرم بگم باهاش حرف بزنه اگه اوکی شد شمارشو بدم بهت

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
چه مشکوکی  تا به نفر تاپیک میزنه چند تا کاراگاه سر و کلشون پیدا میشه

عزیزم مگه میشه جنین تو این سن مشکل پیدا کنه دکترها کمکش نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا امکان نداره همچین چیزی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.