سلام خانوما.تورو خدا کمکم کنید من هفته بیست و چهارم یه هفته پیش ک سونو دادم نشون داد ک بچم کلی مشکل داره چندبار دیگم سونو دادم ک شاید اشتبا شده باشه ولی میگن بعد ۲۰ هفته خودشو نشون داده چندتا دکتر زنان هم نشون دادم همه میگن بچت مشکل داره و احتمالا ازبین میره و میتونی خودت سقط کنی ولی هیچ کمکی بهم نمیکنن تورو خدا اگ کسی رو می شناسید ک کمکم کنه سقطش کنم بهم معرفی کنید یا اگه کسی مثل من بوده راهنماییم کنه که چیکارکنم .هیچکس دلش نمیخواد بچش ازبین ببره ولی وقتی همه میگن با مشکل ب دنیا میاد میترسم ک یه عمر عذاب بکشه 😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه تشخیص دکتر باشه نامه میده از هلال احمر داروی سقط بگیری یا اینکه بستریت میکنن
#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه. لطفا کسی رو قضاوت نکنید