2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از پریودی

94 بازدید | 3 پست

ده روز از اتمام پریودیم میگذره تو این ده روز روزی حداقل ی بار توی ترشحاتم خون بوده خطرناکه؟ توی این اوضاع کرونا باید حتما برم دکتر؟

در ضمن من ماه های قبل قرص ال دی استفاده میکردم از روز پنجم پریودیم هم شروع به مصرف میکردم این ماه از روز اول پریودیم بدون اینکه فاصله هفت روزه بین قرص هارو رعایت کنم قرص مارلین استفاده کردم میتونه به خاطر این باشه؟

عزیزم من چندماه اینجوربودم رفتم سونوکیست داشتم دراوزدم مادرزادی بود. یسری ام توتخمدانم بودحالاعمل کردم دیگ مشکلی ندار عمل بدون بخیه توواژنم بودشایدم عفونت داری

رنگ ولایتhaircolorist
عزیزم من چندماه اینجوربودم رفتم سونوکیست داشتم دراوزدم مادرزادی بود. یسری ام توتخمدانم بودحالاعمل کر ...

این اولین باره اینجوری شدم نه تا حالا لکه بینی قبل پریودیم داشتم نه بعد پریودیم😟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اولین باره اینجوری شدم نه تا حالا لکه بینی قبل پریودیم داشتم نه بعد پریودیم😟

ونم نداشتم ولی یبار داشم و چندماه ااینطورشدم مثلاموقع های تخمک گذاری یعنی دوازده سیزده پریودی لک میدیدم چون ازدکترزنانم میترسم و معاینه خودم رفتم سونو. گفت کیست بزرگ و عم ل کردم همه جامیگفتن بابخیه ببماذستان ارش رفتم پاپ اسمیرو عملم بدون بخیه توبیهوشی خیلیراحت چون معاینه ازسربارداریم ترس دارم حالاتوبرو ی سونوحتما

رنگ ولایتhaircolorist