2777
2789

نه تنها بهار دروغگو بود ریحانه هم دروغگو بود

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونش دروغ نمیتونه باش من زایمان کردم دوسه تا مادر هایی ک دختزاشئن زایمان داشتن اومدن منو ببینند گفتن ...

فقط اونجایی که گفت به بچه ۳۳ هفته اومده دنیا شیردادم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
اونجا که داشت خاطره ی زایمانش و میگفت میخواستم ازش بپرسم چجوری بچه ات هم شیر خشک میدی هم سینه خودتو! ...

😂😂😂😂اره راست میگی 

منم با این مشکل داشتم چجوری جزییات رو بادش بود مقلا چه غذایی خورده من الان یادم رفته دیروز چی خوردم بعد خجالت میکشید ازش بپرسم می گفتم الان کل سایت منو میخورن😂😂

...
منم واقعا حق الناسه

اسی دوباره همه را داغدار کردین با این تاپیکتون.خخخخخخ

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.