2777
2789
با این داستان یه عده دیگه شوهراشون رو اذیت نمیکردن یه عده دیگه میگفتن چرا شوهرای ما شبیه دادیوش نیست ...

منم اینقد مهربون شده بودم ب خدا شوهرم میگفت چته🤣🤣🤣🤣من میرم عقده این چن روزو درارم🤣🤣

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه نظز خوشحالم ک دروغه

از ی نظر دیگم اینکه چهار روزه سردرد دارم ب خاطرش و گریه کردم اگ دروغه حالالش نمیکنم

با احساسات خانوما بازی میکنه

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
بله گویا دروغ بود من فقط دلم واسشون سوخت که هموز درگیر ماجران بعضیا لذت میبرن از دروغ شنیدن اینم ...

اره واقعا

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

از خدا که پنهون نیست، از شما چه پنهون 

من میخواستم بهش بگم حالا همچین لعبتی رو هم از دست ندادی شوهرت خیلی هم خوب نبوده

دوباره شوهر کن 

که گفتم بیخیال عزاداره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
جالب اینجاس یه جای داستان به جای داریوش گفت علی اسم داداشش بعد گفتم شاید برا اینکه شناسایی نشه اسم ا ...

اره منم دیدم گفتم شاید هواسش پرت شده🤣🤣

تاپیک جدید گذاشته که برا قبلیا واین داستاناش گزارش بزنن

پاک شده الا همه تایپکاش

من تا آخرش رو نخوندم ولی همون نصفش رو هم که خوندم خیلی گریه کردم اینقدر بغض کردم 

آخه چرا اینقدر بعضیا ضالمن که میان دروغ میگن

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸