2777
2789
عنوان

رعایت کنیدددد

119 بازدید | 7 پست

♦️آخرین آمار کرونا در ایران؛ رکورد ابتلای روزانه باز هم شکست

🔺تعداد مبتلایان جدید:  ۶،۱۳۴ نفر

🔺تعداد فوتی های ۲۴ ساعت گذشته: ۳۳۵ نفر

🔺بستری شدگان در ۲۴ ساعت گذشته: ٢٢۱٤ نفر

🔺مجموع بیماران کرونایی: ۵۵۶،۸۹۱ نفر    

🔺مجموع بهبودیافتگان: ۴۴۶،۶۸۵ نفر

🔺مجموع جان باختگان:  ۳۱،۹۸۵ نفر

🔺بیماران تحت مراقبت ویژه: ۴،۹۳۳ نفر

یا خدا😳🥺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخبار و مگه ندیدی جاده های شمال کیپه همشم مسافران با پلاک تهران 😑 تا هر زورشون برسه برمیگردونن ولی بازم مردم میرن از یه راه دیگه

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

شوهرمنکه فک میکنه خانواده خودش کروناندارن بایدبااونارفت وآمدکنیم ولی خانواده من که واقعابه ندرت همدیگه رو میبینیم کرونادارن و حتی اگر تلفنی باهم درارتباط باشیم آلوده میشیم بااینا چه کارکنیم؟؟؟؟ من الان باید برای سه تاپسرای جاریام که همزمان رفتن سربازی مهمونی بدم نمیدونم چطور به اونابفهمونم که اونا تو آلوده ترین مکانهابودن وامکان ناقل بودنشون زیاده و اگر تمرد کنم لعنت عامون برمن باد واقعامن چه کنم؟؟؟؟ 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
اخبار و مگه ندیدی جاده های شمال کیپه همشم مسافران با پلاک تهران 😑 تا هر زورشون برسه برمیگردونن ولی ...

جریمرو بکنن یه میلیون دیگه کسی نمیره 

خانه ازپای بست ....

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖