2777
2789

سلام دوستان من چله برداشتم یه کانالی معرفی کردن برای همین چله که اگر سوالی داشتیم بپرسیم الان خانومه میگفت باید موقع گفتن لعن وسلامها حجاب وضو داشته باشی درحالت نشسته باشی امامن درازمیکشیدم لعن وسلام میگفتم حالا میگه بایداز اول چله رو شروع کنی

شماوقتی زیارت عاشورا باصدلعن وصدسلام میخوندین انقدربه خودتون سخت میگرفتید؟

بله ی شرایط ویژه ای داره

من انجام دادم

قشنگ رو ب قبله

با وضو و حجاب کامل

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ی شرایط ویژه ای داره من انجام دادم قشنگ رو ب قبله با وضو و حجاب کامل

آخه طولانی مدت نشستن سختمه باردارم دیسک کمرهم دارم نمیشه توشرایط من آسونترگرفت حداقل بشینیم ولی مثلا به جایی تکیه بدیم ؟پاهمونو یکم بکشیم؟یا دقیقا باید مثل نماز رو دو زانو بشینیم ؟

تمام نکاتش مو به مو باید رعایت شه .. کوچکترین خطایی چله رو باطل میکنه

نکاتش رو از کجا پیدا کنم؟تو نت هست؟تاحالا که چیزی ندیدم اگر نکته ی دیگه لی هست بهم بگید یا آدرس پیجی سایتی بدید برم بخونم 

آخه طولانی مدت نشستن سختمه باردارم دیسک کمرهم دارم نمیشه توشرایط من آسونترگرفت حداقل بشینیم ولی مثلا ...

نمیدونم والا

ولی بالشت بذار تکیه بده فک نکنم مشکلی باشع

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
نکاتش رو از کجا پیدا کنم؟تو نت هست؟تاحالا که چیزی ندیدم اگر نکته ی دیگه لی هست بهم بگید یا آدرس پیجی ...

برو تلگرام سید ابراهیم تلگرام قشنگ بهت میگع