2777
2789

حالم از بابام ب هم میخوره

چندین ساله کار نمیکنه و خیلی بی مسئولیته

زبونشم مث ماره نیش میزنه 

بعضی وقتا دوس دارم بمیره 

شاید همه بگین چ ادم بدیم اما حالم واقعا بده خیلی تو زندگیم بخاطرش سختی کشیدم 

همیشه تو جمع شوخی های بد میکنه با خالم اینا 

فقط باعث خجالته فقططططط

دعا کنین با مامانم از شرش خلاص شیم😭😭😭

ادمک لال نباش پرو باش  

دندونم خرابه نمیتونم برم درستش کنم 

چن ساله ی تیکه لباس نخریدم 

بخاطر نداشتن امکانات حذف ترم کردم دیگه نمیتونم واقعا

میتونه کار کنه اما میگه به من ربطی نداره 

شما خودتون باید برای خودتون کار کنین

ادمک لال نباش پرو باش  

عنوانت با پست اول چقد تفاوت داشت!!🤐🤐

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من ک درکت میکنم اون زبون نیش دارو بابای منم داره البته منم کم نمیارم خرابم کنه خرابش میکنم...‌‌بنظرم سعی کن ی شغل پیدا کنی هرچی بود برو تا درامد داشته باشی

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

تو هم مثل داداش من فقط نشستی دست به چشم مادر و پدره بابا یه عمر کار کرده خب خسته شده

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
تو هم مثل داداش من فقط نشستی دست به چشم مادر و پدره بابا یه عمر کار کرده خب خسته شده

من چشمم ب بقیه نیس 

خودم الان دارم بخاطر ماهی 500 تومن جون میکنم 

هیچیشم تهش نمیمونه چون واسه خونه خرجش میکنم

ادمک لال نباش پرو باش  
نمیگم پدرت کار درستی میکنه ولی یه مرد بازنشسته حداقل ٥٠ سالشه  شاید ازش برنمیاد

سالمه 

چطور کل فامیل از دستشون بر میاد فقط بابای من نمیتونه؟ 

ادمک لال نباش پرو باش