2821
2789
عنوان

سرد شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 35 پست

فیلم یا سریال های عاشقانه باهن بیینین پاسور یا منچ و... باهم بازی کنین غذای های خوب بپز براش بهش محبت کن از خوبی تو شرمنده میشه خودش بهت جذب میشه از اول زندگی نزار براش تکراری شی نسبت به همه حرفاش گارد نگیر گاهی سکوت جواب میده

زنم زنم زنم زنم زنم زنم زنم زنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همیطورم قهر ما پنج روز ده روز طوری که شب جدا میخوابیم الان شوهرم سرد شده میره با دوستاش تفریح بر ...

چ سخت آدم دیوونه میشه

من سر اینکه شوهرم ولم میکرد با دوستاش میرفت بیرون قهر کردم رفتم خونه مامانم مامانمم زنگ زد ب خواهرش گفت دختر منو برده اذیت شه اسیری گرفته چرا با دوستاش میره بیرون مگه زن نداره

خواهرشم باهاش دعوا کرده بود البته این جزئی ترین مشکل زندگیم بود و خونوادشم میدونستن مقصر صد در صد خودشه واسه همین بدجوری حالشو گرفتن خداروشکر الان با همه دوستاش قطع رابطه کرده

البته من نمیگم شمام قهر کناااا من فقط مشکلم بیرون رفتن با دوستاش نبود  مشکلات زیادی داشتیم

کاربری قبلیم ترکیده 😶
چ سخت آدم دیوونه میشه من سر اینکه شوهرم ولم میکرد با دوستاش میرفت بیرون قهر کردم رفتم خونه مامانم م ...

بارها به خونوادش گفتم گفتن ما دخالت نمیکنیم خودتون زن شوهرین .البته شوهر من خیلی غد لجباز اجازه نمیده کسی تو زندگیش نظر بده یا راهنماییش کنن از چشم خونوادش نمیبینم 

چه تفریحی اخه؟هیچکاری نمیشه کرد تو کرونا

عزیزم بیشتر زوجا اول زندگی این مشکلات رو دارن، چون هنوز قلق هم دستشون نیومده، دوستی هم با ازدواج زمین تا آسمون فرق داره، من خودمم شرایط تو رو داشتم اوایل مدام بحث میکردیم شبا جامو جدا مینداختم، چند روز حرف نمیزدیم منتظر بودم بیاد منت کشی یا نازمو بکشه اما دریغ! چند بارم دعوای شدید باهاش کردم، اما در کل ۸۰ درصد موارد خودم کوتاه اومدم دوباره با هم حرف زدیم وسعی کردم بیشتر سکوت کنم توو دعواها تا هر چیزی بهش نگم، خودشم هیچ وقت بهم فحش نداد همیشه هم صداش یواشتر از من بود، اما کم کم با محبت و حرف زدن در مورد مشکلات رابطمون بهتر شد، خودم درستش کردم، مدیریتش کردم، نخواستم طولانی دعوا بمونیم، دیگه هیچ وقت بعد دعوا جای خوابمو جدا نکردم، دعوام جدا بود اما باهم سر یک سفره نشستیم غذا توردیم یا توو یه تخت خوابیدیم، اینا یعنی درسته با نظرت مخالفم اما هنوز دوستت دارم، متاسفانه وقتی دعوا میکردم همه چیزو از ریشه میزدم که این غلطه

در جستجوی نی نی🐣

یادت باشه ۸۰درصد طلاقا توو ۵سال اول اتفاق میفته، چون دو طرف کله شق بازی درمیارن، خدا رو شکر الان دعوامون کمه بعدشم اکثرا خودش منت میکشه ،ههههه

در جستجوی نی نی🐣

بعدشم هیچ وقت دعواهاتو با مادر و پدرت درمیون نزار، چون ذهنیتشون و رفتارشون با شوهرت عوض میشه مشکلاتت بیشتر میشه اونا رو هم ناراحت میکنی، اینو میگم چون اکثر دعواهای سال اول بخاطر مسائل پیش پا افتاده س، خودتون توو خودتون حلش کنین،

در جستجوی نی نی🐣
بعدشم هیچ وقت دعواهاتو با مادر و پدرت درمیون نزار، چون ذهنیتشون و رفتارشون با شوهرت عوض میشه مشکلاتت ...

نه نمبزارم کسی متوجه دعواهامون بشه هیچوقت جامو اینام جدا نکردم ولی کلافه ام دیگه چرا انقد قهر میکنه اون با اینک مرده

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
چه تفریحی اخه؟هیچکاری نمیشه کرد تو کرونا

تفریح فقط این نیست ک برین گردشو سینما و...همین ک باهم ی فیلم ببینید یا مثلا با ماشین برین دور دور با ی بستنی، یا حتی میوه ایی چایی چیزی از خونه ببرین تو ماشین با ی آهنگم میشه تفریح کرد

البته نظر شخصی منه

کاربری قبلیم ترکیده 😶
نه نمبزارم کسی متوجه دعواهامون بشه هیچوقت جامو اینام جدا نکردم ولی کلافه ام دیگه چرا انقد قهر میکنه ...

والا درست مرد هستن اما عین بچه های ۴،۵ ساله رفتار میکنن، فقط با محبت برخورد کن، حرف بی ربط زد چپ چپ نگاش کن سکوت کن، بعد چند ساعت زیاد بهش محل نزار اما قهر نکن، خودش دوزاریش میفته کارش درست نبوده و ناراحتت کرده، بعد فردا یا پس فرداش توو یه موقعیت که باهم خوبین و خوشحالین بهش بگو اون رفتارت ناراحتم میکنه بعدم خودتو لوس کن که مگه عشقت نیستم و میخوای غصه بخورم و... 😁 خلاصه با آزمون و خطا یاد میگیری چکار کنی، اگه سر حرف باز کردی جبهه گرفت خیلی موضوع کش نده، اونم توو خلوت با خودش فکر میکنه میبینه حرف بدی نزدی از موضع خودش کوتاه میاد بالاخره.

در جستجوی نی نی🐣
تفریح فقط این نیست ک برین گردشو سینما و...همین ک باهم ی فیلم ببینید یا مثلا با ماشین برین دور دور با ...

ماهمه اینارو داریم

والا درست مرد هستن اما عین بچه های ۴،۵ ساله رفتار میکنن، فقط با محبت برخورد کن، حرف بی ربط زد چپ چپ ...

مرررسی چقد خرفات مفیده ده بار از روش خوندم ممنون

مرررسی چقد خرفات مفیده ده بار از روش خوندم ممنون

قربونت برم ، بسوزه پدر تجربه خواهرررر😄😅 بعد خواهرشوهر کوچیکمم اون روز همین مشکلات رو با شوهرش داشت برای من درد دل میکرد که چرا این اینجوریه، گفتم داداش خودتم بهتر نبود، مردا همه همینجورن🤣

در جستجوی نی نی🐣