2777
2789
عنوان

ازدواج کنیم که چی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 76 پست
ینی چی خدا ترس؟؟ ینی مذهبی و متدین باشه و متشرع؟؟؟؟؟

مذهبی از دیدگاه هرکس یه تعریفی داره، از دیدگاه من مذهبی یعنی از خدا بترسه و هرکاری و انجام نده، معمولا کسی که از خدا بترسه نه دروغ میگه، نه خیانت میکنه

کاربری دسته منو خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گلم از بچگی عشق شوهر داشتم نمی دونی چی بودم که من ۱۳ سالگیم می خواستم با پسر همسایه فرار کنم😂😂من ۱۸ سالگیم با زور و بازو فشار اوردم تا بابام بلاخره داد و زندگی مشترک خیلی قشنگه از یه سنی به بعد آدم دلش تجربه های جدید می خواد وقتی ازدواج کنی روز عروسیم مادر بشی به حرف من می رسی☺️💕

من دوسالو نیم ازدواج کردم

از مجردیمم راضی بودم

ولی اکه بگن مجردی باشی

کلا دنیا رو بهت میدیم

قبول نمیکنم و متاهلی رو میپسندم

حتی باوجود همه س سختی و اذیت هایی که شدم

بازم متاهلیم رو به جون میخرم

الانم رفتم تو ۲۲

و بسدتغ عاشق بچم

ولی خب خدا هنوز نصیب نکردن

بله دقیقا یه عاملش اینه

ببین من تک دختر بودم و این که بابام هیچی کم نمی زاشت فک کن بعد پنج بار اومدن رفتن قبول کرد ولی الان خیلی خوشحالم و صد بار برگردم همینکار رو می کنم زندکی مشترک خوب از زندگی با پدر و مادر فوق العاده شاید خیلی زیبا تر باشه چون هم تجربه جدیده و هم خیلی قشنگیا داره ابته بازم بگم من خیلی ازدواج کردن دوست داشتم 

زندگیه مشترک هم روزای خوب داره هم بد سختی داره اسونی داره مثل مجردی فکرنمیکنم همه روزای مجردی عالی بگذره کلا زندگی ک تجربیات خوب و بد داشته باشه قشنگه اینجوری قدرهمه چیزو میدونی و تجربه کردن اینکه ی مرد غیر مردای خانواده دوست داره و تورو انتخاب کرده تا بقیه عمرشو باتو بگذرونه حسه خوبیه لحظه هایی هست ک ادم دوست داره زمان بایسته کلا ازدواج خوبه البته اگه همسرت خوب باشه وگرنه زندگیت جهنم میشه

صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌

نمی دونم

ولی هیچ وقت خانمایی کهوبا وجود فقر شوهر دوتا بچه میارن و درک نکردم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.