دماغ من و مادرشوهرم زشته و بزرگ.بعد چندبار جاریم هی کنایه زد مردا چطور عاشق زنای دماغ گنده میشن؟!البته قیافم بد نیستا ولی چند بار غیرمستقیم مسخرم کرده حالا دیدم رفته پرسینگ بینی زده..ک یعنی بگه دماغ من خوشکله و...من اصلا خـوشم نمیاد ولی از طعنه هاش بدم اومد..مثلا گفت خواهرم گفته توکه دماغت کوچیکه و خوشگل نگین بهت میاد دماغ گنده ها نمیتونن بزنن.رفته خونه پدرشوهرمم گفته من همه میگن دماغم خوشکله دیگ حیف بود نگین.نزنم..لزومی داره همه رو متوجه عیب صورت من بکنه؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
تا زمانی که خودت یه عیب بدونی دواغتو خب معلومه دیگران چی فکر می کنن جاری ولش کن
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
خیلی ساده ای با عرض معذرت، جاریت بهت حسودی نیکنه چون هیچی نداره که باهاش از تو خودشو بهتر بدونه گیر داده به دماغ، من باشم فقط دلم براش میسوزه، کلا خودتو درگیر جاری نکن
تازه من قدم بلنده و پوستمم سفید موهامم رنگی ولی اصلا پز نمیدم نمیدونم این چشه..چندباری هم دیدم.جلو شوهرم میگفت من ساق پام کلفت و پره و...شوهرم و خانوادشم میگن ساق پای کلفت قشنگتره🙄😐😐
چرا به خودت میگیری و خودتو عذاب میدی؟؟اینجور آدما عقده دارن،میخوان خودشونو به همه نشون بدن و عقده هاشون رو با تحقیر دیگران نشون میدن و روحه درندشونو ارضا میکنن،خودتو دوست داشته باش و اصلا به اینکه بینیت زیبا نبست فکر نکن،منم بینیم بزرگه،اما به کسی ربطی نداره من بدن و صورتمو با تمام نواقصش دوست دارم،قرار نیست برای دیگران و حرف و کنایه های دیگران خودمو حرص بدم