2777
2789
عنوان

خانومای جغد ؟این رنگ مو بهم میاد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 24 پست
اولی خوب ولی دومی چون یکم مش هاش مشخص تره چهرتوزنونه میکن ولی اولی قشنگه ب پوست گندمی میادب نظرم😘😘 ...

دوستم سبزه بود 

تو مایه های دومی رنگ کرد 

همینجوری روشن 

عجیب بود که خیلی بهش میومد 

و سنشم نرفت بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووم منم ناراحت شدم من دوتابچه دارم تابتونم بخوابونم الان میتونم یکم بیام بخداجغدنیستم مجبورم بخاط ...

میدونم گلم،اما خب چه میشه کرد،من معمولا نمیام تو این جور تاپیکا اما خب الان نتونستم چیزی نگم

روانشناس مملکت😍
دوستم سبزه بود  تو مایه های دومی رنگ کرد  همینجوری روشن  عجیب بود که خیلی بهش میوم ...

ب روشنی خیلی مربوط نیست چون مش های مشخص داره سنوبالانشون میده شایددوستت بیبی فیس بوده ب رنگ پوست سبزه هم رنگ روشن ملایم میاد

میدونم گلم،اما خب چه میشه کرد،من معمولا نمیام تو این جور تاپیکا اما خب الان نتونستم چیزی نگم

منم دیدم نظرراجب رنگ خواسته اومدم چون ی مدت توآرایشگاه رنگ کاربودم 

عادت به این شوخی های تحقیر کننده ندارم،ببخشید اگر باعث آزردگی خاطرتون شدم به خاطر پستم دوست عزیز

فدات شم گلم

زیاد سخت نگیر..... اینجا چون همه ی صحبتها و حالات و عکس العمل ها نوشتاری هست .... ی خرده درکش رو سخت میکنه....

حتی ایموجی ها هم خیلی اوقات ب آدم کمک نمیکنن....

ولی خودمونیم راست میگه

باید مثله کلاغ باشیم تا هوا تاریک میشه بخوابیم 

شوخی کردم ناراحت نشو😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘