2777
2789
عنوان

اگه مشکوک به کرونا هستید بخوانید

280 بازدید | 19 پست

اگر علائمی دارید که مشکوک به کرونا هستید حتما بعد از پنج شش روز برید دکتر(حتی دکتر عمومی) و بگید میزان اکسیژن خونتون رو اندازه بگیره.

من برای پدرم اینکارو نکردم و خیلی دیر رفتیم دکتر فهمیدیم اکسیژن خونش پایینه و به ریه اش زده الان بیمارستانه.

این پست رو گذاشتم که دیگران مطلع باشند و مثل ما کوتاهی نکنند شاید زودتر مطلع شید بشه جلوی پیشرفتشو تا حدی گرفت.

ان شاءالله خودتون و عزیرانتون در امان باشید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

لطفا برای پدر من هم دعا کنید. منم برای حاجت رواییتون صلوات میفرستم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله پدرتون بهتر میشن نیشه بگید چیه علایمش؟خیلی سخته 

پدرم به شددددت بیحال بود در حدیکه گاها میفتاد و نمیتونست بدون کمک بلند شه. بی اشتها. حالت تهوع خفیف. و چون به ندرت سرفه میزد ما گفتیم به ریه نزده و دیر دکتر بردیم.

اگه اکسیژن خون خوب باشه میگن تو خونه استراحت کنید

شوهرمنم امشب تب ولرزگرفته خیلی بدنش داغه چکار کنم دکترم نمیادچجوری آزمودم ودخترم مراقبت کنم که نگیری ...

اینجا خیلی ازداروی امام کاظم تعریف می کنند تهیه کن همه تون استفاده کنید سرچ کن ازفروشگاهها یانمایندگیهای طب اسلامی یاخودتون موادشوازعطاری بگیریدتهیه کنید صبح ناشتاهم آبلیموعسل  تو خونه هم ماسک بذارید

اشنای ما از روز هفتم تنگی نفس گرفت که 40 درصد ریه اش درگیر شده بود دکتر بستریش کردی روزای اولم دکتر رفت همش سرم و قرص ازیترو مایسین بهش میدادن دیگه یک هفته هم بستری بود اکسیژن میگرفت الان 14 روزه مرخص شده هنوز قرنطینه اس یکشنبه باید دوباره تست بده ولی میگه خیلی اذیت شده