2777
2789
عنوان

تبریک تولد و عدم دریافت جواب

894 بازدید | 18 پست

بچه ها شما بگید چیکار کنم.تولد دخنر عموم بود کلی براش تبریک و قلب و اینا فرستادم و محبت کردم و گفتم خواهر چشششم قشنگم و دوست دارم و...........ولی خوندش فقط یه استیکر گل فرستاد.خیلی عصبی شدم.ب نظرتون چی بگم!؟

هیچی

فقط سرسنگین تر باش.

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اونم برا تولدم همینقدر با محبت گفت.منم گفتم مث خودش تبریک بگم.ولی جواب نداد

شاید حجم پیامای تبریکش اینقدر زیاده که به یه استیکر بسنده کرده

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
تو رو خدا تا زیاد توش نگذشته بگید چی بگم بهش

ببین عزیزم زود قضاوت نکن . من خودم دوبار این اتفاق برای من افتاد . پریسال من حال روحیم واقعا بد بود درگیر ی مشکل بد بودم دوستم کلی تبریک گعت اصلا حالم خراب بود فقط یک تصویر سپاس فرستادم . بعد سال بعدشم چون سالگرد تولدم مصادف شده بود با یک اتفاق بد در پارسال زنداداشم کلی پیام تبریک فرستاد اصلا باز نکردم . چون اصلا دوسنداشتم روز تولدم یاداوری بشه. کلی گریه کردم. پس زود قضاوت نکن و چیزی نگو

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ