2777
2789
شما تهران هستید؟ ببین مثلا صبح بیدار شده زودترازهمه ساعت هفت رفته دسشویی تردمیل زدم نیم ساعت باهم د ...

نه من استان فارس هستم 

خب ما هم اینجور ماجرا ها رو داریم حتی همین الان   پسر دایی منم از مشق فراریه با زور میشینه سر درس و مشق اینا طبیعیه من خودم ولی بچه بودم عاشق درس بودم اما هیچ کدوم از هم سن سال هام درس رو دوست نداشتند یه چیز بگم درست هم نیست هر چی گفتند بگین چشم حتما گاهی اوقات هم باید بهشون محکم گفت نه (البته نه با خشونت با درستی ) 

مثلا من و خواهرم همین امشب بر سر شونه با هم دعوامون شد خواهرم از حمام امد شونه من دم دست بود حوصله ش نشد بره برای خودشو بیاره از شونه من استفاده کرد کلی دعواش کردم (درسته بزرگ شدیم ولی این بحث ها همیشه بین مون هست ) اما خب بعدش دوباره گفتیمو خندیدیما می خوام بگم بین بچه ها همیشه همیشه بحث هست حتی بر سر موضوع های الکی تقصیر پدر و مادر ها هم نیست اما خب مثلا کنترل دعوا دست شون هست اینکه همون موقع آشتی شون بدن دعوا کش پیدا کنه خیلی خوبه گاهی اوقات هم البته نباید دخالت بستگی به شرایط داره راستش منم خواهر اخریم با اینکه همیشه لباس نو براش می خریدیم ولی بعضی از لباس هاشو خیلی دوست داشت همش اونا رو می پوشید یادمه یه لباس داشت شکل گوسفند داشت همیشه دلش می خواست اونو بپوشه دیونه مون کرده بود با گریه از تنش در می اوردیم بزرگ بشن نصف این مشکلات حل میشه به جاش یه مشکلات دیگه میاد دغدغه ها همیشه هستند الکی غصه نخوردید که سردرد بگیرید 

کاربر خانم😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم اول پسرم چهار سال سومی تو دلم ، توروخدا بگو ببینم راحتی؟ من که زیاد راضی نیستم ازخودم‌، شم ...

پسرم اول  به شدت شیطونه  به زور بهش درس میگم   چون تو شاد هم درس میخونن از ساعت نه تا دوازده   خودم یکسره کارهامو ول میکنم میشینم بالا سرش چون پایس  نمیخام ضعیف بشه  دخترم پیش دبستانیه    اون وسطا به اینم درس میگم تا سرگرم بشه      دختر کوچیکمم دو ماهشه   بچه ارومیه    خیلی ازیت   نمیکنه   ولی خوب نوزاده دیگه نیاز به رسیدگیه زیاد داره   خلاصه تا ظهر   اصلا نمیتونم سرمو بخارونم   پسرمم اصلا به درس علاقه نشون نمیده   به زور تو خونه نگهش میدارم   خلاصه کککه خیلی سخته خدا بهت صبر بده

پسرم اول  به شدت شیطونه  به زور بهش درس میگم   چون تو شاد هم درس میخونن از ساعت نه تا ...

اره منم خیلی سخته برام خونم دایما بهم ریخته ولی الان یکم مرتبه ،شوهرمم اخلاق عصبانی داره دخترم هم به باباش رفته خیلی باهوشه واذیت می‌کنه درسم نمی‌خونه ،پسردومیم‌خوبه سومی شیطون

اره منم خیلی سخته برام خونم دایما بهم ریخته ولی الان یکم مرتبه ،شوهرمم اخلاق عصبانی داره دخترم هم به ...

سومی مگه به دنیا اومده اخه فکر کردم گفتی تو دلمه        ؟  من خونه مرتبه اکثر وقتا بیشتر وسایلشون رو جمع کردم و چند تا که مورد علاقشون هستو دادم و هر چند وقت یبار   عوضشون میکنیم جدیدا رو میاریم اینارو میزاریم بالا     بهشون میگم  هر کس هر چی بریزه زمین خودش باید جمع کنه   هر چقدر هم بمونه بهشون میگم  زودتر کارتون رو انجام بدید دیر نشه  ولی خودم جمع نمیکنم      جدول کار خوب براشون درست کردم    پسرم  فقط نوشتن  تکلیف براش سخته ولی بقیه درسارو دوست داره  فقط دوست داره زود بنویسه بره بیرون با پسر عموش بازی کنه      بخاطر همین  بزرگگ و بد مینویسه  منم پاک میکنم میگم باید درست بنویسی   خیلی عصبی میشه  الان با اون مشگل دارم  به شدت هم دعوایی هست   بیشتر تو اخلاق پسرم مشگل دارم 

احساس میکنم بهشون به اندازه کافی محبت نمیکنم

میدونم چی میگی  سعی کن خودتو بزنی به بیخیالی  گل گاو زبون بخور منم حس تو رو دارم   شوهرم هم کمی عصبیه  ولی من خودم بیشتر از اون عصبیم    احساس میکنم بتونم اروم باشم   میتونم بهتر با بچهام کنار بیام