2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا گرم بود ولی من همش سردم بود عاشق تندی و شوری بودم حالت تهوع و استفراغ نداشتم کلا حالم خوب بود سی ...

پس علایم تو ادما فرق میکنه من همش دوس دارم چیزای خنک بخورم خیلی عطش دارم میترسم قند داشته باشم چکاب دادم تازه

خدایا نی نی سالم بهم بده  
پس علایم تو ادما فرق میکنه من همش دوس دارم چیزای خنک بخورم خیلی عطش دارم میترسم قند داشته باشم چکاب ...

انشالله هر جنسی باشه سالم و سلامت بیاد بغلت

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
هنوز زوده برات گلم خخ من دوماهمه 1 آذر میرم غربالگری اول.تو غربالگری میگن بچه پسره یا دختر؟

ان شالله همونی ک میخای باشه صحیح و سالم من همه علایمم ب دختر میخوره تیکرمو صورتی کردم دیگه

خدایا نی نی سالم بهم بده  
مرسی عزیزم من همینطور آبی گذاشتم.علایمت چیه؟

میگن وقتی دختر بارداری دهنت تلخ میشه برا من میشه جدول چینی برام زد دختر جوش شیرین دختر زیاد اشتها ندارم بیحالم همش گرممه پاهامم یخه 

خدایا نی نی سالم بهم بده  
میگن وقتی دختر بارداری دهنت تلخ میشه برا من میشه جدول چینی برام زد دختر جوش شیرین دختر زیاد اشتها ند ...

آها که اینطور.من جدول چینی زد دختر ولی تاریخ آخرین پریودم اشتباه بود یادم نمیاد اصن

همه کسم دخترم❤
آها که اینطور.من جدول چینی زد دختر ولی تاریخ آخرین پریودم اشتباه بود یادم نمیاد اصن

من‌تاریخ دقبق لقاح دوستمو میدونم اشتباه بود ب خاطزهمین دیگه ب جدول چینی اعتمادی ندارم

خدایا نی نی سالم بهم بده