2777
2789

موقع رفتن تو ماشین شوهرم بهم میگه از الان بهت میگم دست ب سیاه سفید نمیزنی ،ی وقت نری دست ب ظرفا بزنی هااا،ی وقت کمکشون ندی پرو میشنااا،خلاصه همیشه میگم عزیزم خواهشا این حرفا رو نگو من خودم میدونم چ کاری رو کجا انجام بدم وقتی هم میرم واقعا دوست دارم کمک بدم چون ب شدت با فرهنگ وعروس دوستن ب جز جاری وسطیم ک با رفناراش متوجه شدم ازم بدش میاد منم سعی کردم دور باشم تا سوتفاهمی پیش نیاد

خلاصه تا من برا کمک بلند میشم شوهرم میگهدست نزنی ب ظرفا هاااا جلو کلی ادم ،میگه مااامان اجازه نده زنم دست ب چیزی بزنه من کلی خجالت میکشم میگم ی وقت فک نکنن من ب تو گوش شوهرم میخونم اینارو 

ولی باز گوش نمیدم کمک میدم با اینکه واقعا خانواده شوهرم خیلی خوبن وتوقعی ازم ندارن  ولی شوهرم هر بار این رفتارو تکرار میکنه  میترسم ی وقت فکر بدی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی تو راست میگی باشه

الهی ن پ عمه ات راست میگه واصعا اینقدر براتون تعجب اوره یکی هوا زنش داشته باشه؟خانواده شوهرم مث دست گلند و از این خانواده ها کم نیستن 

الهی ن پ عمه ات راست میگه واصعا اینقدر براتون تعجب اوره یکی هوا زنش داشته باشه؟خانواده شوهرم مث دست ...

😂😂باش

ببین اگر خوبن و چرا شوهرت این میگه اون هوات نداره داره همه باهات بد میکنه

درضمن مهمونی بعدی که خونه شما باشه برادرشوهرا و شوهرخواهرشوهرات هم بلدن زناشون بشونن،،اونوقت بزن تو سر خودت کار کن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خب یه بار قشنگ بشین با شوهرت بحرف

الان بهتر شده ولی میگه بازم  تا میگه همه بزمیگردن نگاه میکنن حس بدی کلا بهم دست میده ،خیلی شوهرم کلهشقه هر چ بیشتر بهش بگی بیشتر انجام میده،تو خونه کمکم میده خب ولی ی موقع هایی اصلا از رو دلمم برنمیداره کلا ادمی نیستم دستور بدم ولی باز خودش اینکار میکنه تو جمع 

الان بهتر شده ولی میگه بازم  تا میگه همه بزمیگردن نگاه میکنن حس بدی کلا بهم دست میده ،خیلی شوهر ...

هیچ کس هیچی نمیگه این موقع که این اینجوری میگه؟؟

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

😂😂باش ببین اگر خوبن و چرا شوهرت این میگه اون هوات نداره داره همه باهات بد میکنه درضمن مهمونی بعد ...

مثلا اگ باهام بد بودن مرض دارم خوبیشونو بگم؟؟؟چقدر شما فقیرید از لحاظ عقل ،بعدشم گفام بااینکه شوهرم میگه من همیشه کمک میدم ب حرفش گوش نمیدم ولی خود خانواده شوهرم کار دست من نمیدن میگن تو دست ب هیچی نزن بچه ایی اول زندگیته خسته میشی تا میتونی الان استراحت کن ،از بس خوبن روم نمیشه کمک ندم ،بعدشم مهمونی همه اومدن خونمون بخدا غیر از غذا نذاشتن خودم دست ب هیچی دیگ بزنم همه خودشون انجام دادن 

مثلا اگ باهام بد بودن مرض دارم خوبیشونو بگم؟؟؟چقدر شما فقیرید از لحاظ عقل ،بعدشم گفام بااینکه شوهرم ...

😂😂😂ما فقیر نیستیم شما خیلی ثروتمندی

تاپیکتم از کتاب پنگوئن ها پرواز میکنن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد