2777
2789
عنوان

یه چیزی کشف شده😯😲

879 بازدید | 49 پست

در میان سایت های اینترنتی و دوردست ها منطقه ای به نام نی نی سایت کشف شد

جمعیت کثیری از این قاره را بانوان تشکیل داده اند اما در این میان مردانی وجود دارند که معتقدند بسیار جنتلمن و روشنفکر هستند و برای کسب اطلاعات به این قاره عجیب و غریب سفر میکنند اما جان سالم به در نمیبرند و نهایتا توسط این بانوان غیور ترکیده میشوند

این بانوان همه چیز را از قبیل ماست و ... به اندازه قیمت الماس تهیه میکنند و همگی در کاخ های بسیار زیبا زندگی میکنند و لباس های زمرد و گران قیمت بر تن میکنند

در این میان بانوانی وجود دارند که از تاپیکی به تاپیک دیگر نظرشان تغییر می‌کند و نسبت به گزارش زدن علاقه خاصی دارند و بانوان عجیب تری هستند که به طور مخفیانه از پست دیگران عکس برداری می‌کنند تا در مواقع لزوم عکس ها را رونمایی کنند 

نیروی کمکی و رهبران این قاره هم از کنترل این بانوان عاجزند

تنها غذای مصرفی آنان کو کو هست و به شدت شیفته عکس و اسکرین شات ساختگی هستند

این بانوان در مقابل کلمه مادرشوهر به شدت حساس بوده 

و شیفته دعواهای جنجالی و دروغین مادرشوهر و عروس ها هستند 

حس ششم در این قاره به اوج رسیده و این قاره ی ترسناک نیازمند ظهور یک منجی و پیامبر جدید است اما این منجی با مشکلات متعددی مواجه خواهدشد و به او تهمت نتی بودن و دروغگویی میزنند و اما اگر منجی نتی و تقلبی ظهور کند همه به او ایمان می آورند و اگر مخالفین در صدد اثبات نتی بودن باشند به سرعت توسط بانوان غیور ترکیده میشوند 

اما این سرزمین با تمام و عجایب و غرایبش خوبی هایی دارد و اگر این بانوان حضور نداشته باشند غیر قابل سکونت میشود 

نترکونید گناه دارم خواستم شاد شید😂😂😂

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️

به صدای اون دوبلر راز بقا میخوندم😂😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

😂😂😂😂👍👍👍👍

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
خودمم داشتم با همون صدا توصیفش میکردم😂😂

اصولا یکم دیر خندم میگیره 😬😬

ولی بازم ممنون بابت نوشتت

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤