2777
2789

میدونید مزاج شناسی خیلی تو رفع بیماری ها اهمیت داره به نظرم یه مزاج شناسی بکنید من خودم سرمایی هستم اما مزاجم گرم و تر هست ولی شوهرم بلغمی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم همش دارم گرمی می خورم و سردیو کلا حذف کردم اما بازم طبعم و مشکلاتم درست نشده 

ادم با هر طبعی دنیا میاد همون نمی تونه عوضش کنه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من زود سردیم میشه یعنی مزاجم چیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خودم همش دارم گرمی می خورم و سردیو کلا حذف کردم اما بازم طبعم و مشکلاتم درست نشده  ادم با ه ...

چرا تغییر میکنه درسته بنا خیلی مهمه اما خب یه کارایی میشه کرد اما همش گرمی هم نخورید شاید فقط گرمی میخورید مشکل دارید 

چرا تغییر میکنه درسته بنا خیلی مهمه اما خب یه کارایی میشه کرد اما همش گرمی هم نخورید شاید فقط گرمی م ...

گرم و خشک می خورم بیشتر 

سردیم خیلی کم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖