2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم راحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا خودشون نمیان منم دقیقا اینطوری شدم خودش نیومد وکیلشم نیومد حتا من وکیلم بودیم چراااا؟؟؟ م ...

ادم استرس میگیره

از این شکست بالاخره ادم خجالت زده میشه

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
چه صحنه ای ناخوشایندی الان حست چطوریه

الان خیلی خنثی ولی انگاری یه بار از رو دوشم برداشته شده خیلی سخته یکی مرتب بهت شک داشته باشه

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
بدبین و شکاک و بچه ننه بود

برات بهترینارو آرزو میکنم ولی من نمیدونم چرا اسم طلاق که میاد چهار ستون تنم میلرزه و ناراحت میشم اینکه گفتی وقتی اومد بهش حس نداشتم انگار غریبه بود یه جوری شدم نمیدونم شاید چون خیلی احساساتیم اینجوری میشم ولی به هر حال الهی یه زندگی خوب با یه عالمه تجربه خوب تر در انتظارت باشه عزیزم

ادم وقتی طلاق میگیره شاید از چند تا گرفتاری نجات پیدا کنه  ولی گرفتاریهای جدید جاشو پر میکنه

من موقعیت خونه ی پدریم خوبه راضیم اون طوری بیشتر اذیت بودم

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤