2777
2789
عنوان

کسی هس دلش از حرف دیگران پر باشه

85 بازدید | 13 پست

باهاش چیکار میکنین 

چطور باهاش کنار میاین

پشت سرتون حرف میزنن؟

اونایی ک پشت سر بقیه اظهار نظر میکنین و تخریب میکنین کارتون خیلی زشت نیست؟؟؟؟

شاید ۴ نفر زیادی حساس باشن خجالت بکشید

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

ببخشیدا به درک بزار گوه بخورنن به یه ورم

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
ببخشیدا به درک بزارن گوه بخورنن به یه ورم

واقعا میتونی نسبت بهشون بیخیال باشی

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از خودی هم خوردم

مادرم هرروز اذیتم میکنه😢😭

منم گاهی جوابش رو تند میدم که قطع کنه حرفش رو 

و هرشب و تو خلوت هام گریه پشت گریه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
واقعا میتونی نسبت بهشون بیخیال باشی

عارع 

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
من از خودی هم خوردم مادرم هرروز اذیتم میکنه😢😭 منم گاهی جوابش رو تند میدم که قطع کنه حرفش رو  ...

کاش میفهمیدن چ تاثیر افتضاحی دارن

من..

هم پشت سرم حرف زدن. .

هم جلو خودم یجوری  نامناسب رفتار کردن ..

دلم خونه بخداخواهر  خخخ

عصبی میشم .. تو دلم کلی غر غر میکنم ..

اما اون آدما  واسم بی اهمیت میشن ..

اینجوریه. .

به مرور زمان بااید  تنها و تنهاتر بشی ..

تقصیرخودمونه که خیلی هارو تحویل گرفتیم زیادی..

همونا  فکرکردن خبر یه..

کاش میفهمیدن چ تاثیر افتضاحی دارن

قبلا خیلی تاثیر میزاشت روم 

ولی الان فقط ناراحت میشم 

به درسم میرسم و عبادت میکنم 

حس میکنم خدا منو دوست داره و کمکم میکنه

منم دوسش دارم خدا رو 

ولی خب دیگه حس میکنم چیزی به اسم مادر ندارم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من.. هم پشت سرم حرف زدن. . هم جلو خودم یجوری  نامناسب رفتار کردن .. دلم خونه بخداخواهر   ...

تو فک کن یه ادمای انقد فضول و دهاتین که پشت سر نوزدام صحبت میکنن 

الان شنیدم پشت سر به دنیا اومدن من حرف زدن 

😂😂

من اصلا برام مهم نیس جوابشونم خوب میدم برن ب درک 

من اصن اومدی تاپیکم خوب شدم 😍😍😍خوبی عشقم😎💖

مرسی فدات شم 😍😎😎 بریتنی هر تاپیکی نمیره😂 خوبی؟

😂💖😁

ممنون😘