2777
2789
عنوان

اقا یه سوال امنیتی دارم 😕

177 بازدید | 20 پست

سلام به همه 

اگه من بخام فروش آنلاین راه بندازم باید آدرس کاملمو بنویسم روی بسته ها ؟ 

خب اگه کسی سواستفاده کنه و بیاد دم خونمون مزاحمت ایجاد کنه چی ؟

دیگه فک نکنم ملت اینقدر بیکار باشن😂

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کارت رو درست انجام بدی مردم چیکار دارن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
اگه حالا یه بیکار از نوع مذکر پیدا شد چی😂

دیگه اونو خدا زده اسی تو نمیخواد بزنیش 😂

ولی جدی دیگه هرکاری ریسک داره 

اگرم کسی مزاحم شد به بابا و داداشی کسی بگو 

خودشون جمعش میکنن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
الان یه عده گفتن لازم نیست آدرس بنویسی  حالا باید پیشو بگیرم ببینم چجوریه

دیگه چه بهتر پس 

موفق باشی 😍