2777
2789

سلام خانوما

سه هفته قبل ازمایش دادم قند ناشتام روی 103 بود

ده روز شیرینی جات نخوردم حتی خرما و عسل 

الان اومده روی 100

چیکار کنم؟ 

قرص باید بخورم؟ 

دوشنبه میرم مطب دکترم 

اول هشت ماهگی بارداری هستم

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
جو بخور قندو میاره پایین

نون جو مصرف میکنم.. 

کلاسای ورزش بارداری و زایمان هم شروع کردم

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

شما ازمون وکالت قبول شدی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام  شما ازمون وکالت قبول شدی؟

خیر با رتبه 200 توی کانون. مازندران رد شدم

واسه مرکز وکلا پذیرفته شدم

منتها تو مصاحبه رد شدم

خیر با رتبه 200 توی کانون. مازندران رد شدم واسه مرکز وکلا پذیرفته شدم منتها تو مصاحبه رد شدم

عزیزم انشا لله سال بعد 

رتبتون تو مشاوران چند شد و میانگین درصداتون چند بود

مگه مصاحبش چی بود که رد شدید 

میشه لطفا از صفر تا صدش رو بهم بگید ممنون میشم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خیر با رتبه 200 توی کانون. مازندران رد شدم واسه مرکز وکلا پذیرفته شدم منتها تو مصاحبه رد شدم

ترگل جون میشه منو راهنمایی کنید 

سال دیگه ازمون دارم

ترگل جون میشه منو راهنمایی کنید  سال دیگه ازمون دارم

مصاحبه سلیقه ای هست عزیزم

بخون واسه ازمون کانون وکلا 

مستقل 

بهتره 

منم بعد از زایمانم شروع میکنم

مصاحبه سلیقه ای هست عزیزم بخون واسه ازمون کانون وکلا  مستقل  بهتره  منم بعد از ...

رتبتون تو قوه قضاییه چند شد

چی مگه پرسیدن که قبول نکردن؟

سوالاتشون در مورد چیه

من حقیقتش اگه بخوام ازمون کانون رو شرکت کنم دوسال دیگه میشه .ولی برای قوه قضاییه دانشجو هم مجازه و من سال دیگه می تونم شرکت کنم.

شما چقدر وقت گذاشتید برای ازمون ..پاییتون قوی بود ؟سوالات خیلی سخت بود؟

مصاحبه سلیقه ای هست عزیزم بخون واسه ازمون کانون وکلا  مستقل  بهتره  منم بعد از ...

ممنون میشم جوابم رو بدید

رتبتون تو قوه قضاییه چند شد چی مگه پرسیدن که قبول نکردن؟ سوالاتشون در مورد چیه من حقیقتش اگه بخوا ...

رتبم چهارصد بود

هر سوالی که تو رو عصبی کنه 

درسی 

روانشناسی

من رتبه سیصد کنکور کارشناسی بودم

متاسفانه شد وکیل شم تا الان

یه سال خوندم 

خیلی هم خوندم اما نشد

ایشالله شما بخونی و موفق شی

رتبم چهارصد بود هر سوالی که تو رو عصبی کنه  درسی  روانشناسی من رتبه سیصد کنکور ک ...

امیدوارم که سال دیگه قبول بشید 

من از همین زیاد خوندنه میترسم  واینکه اخرش نشه😥

سلام ترگل جان من اومدم انگیزه بگیرم ازت دیدم قبول نشدی..من دوروز پیش گارنامه مشاورانو گرفتم رد شدم 

بشدت خودمو باختممم

دوروزه ازجام بلند نمیشم..این خبرمصادف بامریودیم بود حالمو بدترکرد....حالابنظرت بخونم واس سال بعدیابیخال بشم بادوتا بچه خوندم البته من مثه شمازیاونخوندم .

سلام ترگل جان من اومدم انگیزه بگیرم ازت دیدم قبول نشدی..من دوروز پیش گارنامه مشاورانو گرفتم رد شدم&n ...

بخون برا کانون سال دیگه قبولی اشالله