2777
2789
عنوان

کارخانه ی ..... 😂 (( فان))

142 بازدید | 22 پست

کارخونه شوهر سازی 😂 از قد تا رنگ چشم و خصوصیات یدونه ایده آلشو بسازید و بنویسید . 

هر مجردی ک شوهر خوبی خلق کنه بهش یه مادر شوهر بی ازار و فاقد زبان (( زبون مادر شوهر )) و فاقد فرزند دختر (( خواهر شوهر )) اهدا میشه ... 

حالا شاید چیز دیگه ای خواستین بسازین 😂زندگی ای موقعیتی بچه ای 

کلا بیاین ایده التونو اینجا دقیق توصیف کنین هر چی دقیق تر بشین حس بهتری داره و احتمال وقوع داره

مثلا به جای شوهر زندگی ایده ال یا خونه یا شغل ایده الو بگین

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بعد ۱۴ سال چیزی جز همسرم نمیخوام بسازم.😊

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاهلم    

هر چی میخوای بساز😎

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من متاهلم ولی رو پیکه کراشم😳😅😂

ایول😂خصوصیاتشو میگفتی بدون اسم 

بعد ما میگفتیم پیکه پیکه 

بعد شکیرا تگ میشد گیس و گیس کشی

شوهر قدبلند خوش هیکل خوشگل ترجیحا شغلش جراح باشه☹

جوووننن😎😂ایشالا😘

بعد ۱۴ سال چیزی جز همسرم نمیخوام بسازم.😊

عالی

یه شوهر بور چشمای درشت طوسی،قد بلند چهارشونه،تاجر فرش،یه پاش توخارج یه پاش توایران،خونشم کانادا باشه اونجاهم فروشگاه داشته باشه،یه ویلا تویه یه کشور اروپایی،دوتا بچه ی تپل یکی شکل من یکی شکل اون،خیلی خوش اخلاق،عاشق زن وبچه،چشم پاک ،سرسنگین،مانانشم مهربون،خواهریه دونه خیلی دوستداشتنی،پدرش عروس دوست عاشق نوه،همین چه کم توقعم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عاقل و فهمیده

باشعور بادرک مهربون شوخ طبع

شغل مناسب 

پولدار و خوشتیپ و جذاب

😁😁

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
ایول😂خصوصیاتشو میگفتی بدون اسم  بعد ما میگفتیم پیکه پیکه  بعد شکیرا تگ میشد گیس و گیس ک ...

من صاف رفتم سر اصل مطلب😂😂

شکیرا رو تگ نکنیا 

میاد میخوره منو😂

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
یه شوهر بور چشمای درشت طوسی،قد بلند چهارشونه،تاجر فرش،یه پاش توخارج یه پاش توایران،خونشم کانادا باشه ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂😂😂😂😎افرررینننننن

فعلا مدال کامنت برترو بهت میدم

من صاف رفتم سر اصل مطلب😂😂 شکیرا رو تگ نکنیا  میاد میخوره منو😂

نه باو خودتو عشقه 

شکیرا رو ول کن 😅😂الان اگه اهنگش بیاد میزنم بعدی

من صاف رفتم سر اصل مطلب😂😂 شکیرا رو تگ نکنیا  میاد میخوره منو😂

@شکیرا     بیا رو شوهرت پیکه کراش دارن 😂😂😂😂

الان صاحابش میاد🤦‍♀️😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔