2777
2789
عنوان

با همسر رفیق باز چیکار باید کرد

284 بازدید | 14 پست

طلاق_عاطفی با رویش 

رفقای_همسر

ميگن امان از همسر_رفیق_باز، همسری که بیشتر از اینکه علاقمند باشد وقت خود را با خانواده اش سپری کند، علاقه دارد که با دوستانش باشد و اوقات خود را با آن ها بگذراند. 

یکی از مهم ترین پیامدهای رفیق بازی، ایجاد #طلاق عاطفی بین همسران زوجین است یعنی همسران به دلیل اینکه برای یکدیگر وقت نمی گذارند و نیازهای همدیگر را برآورده نمی کنند، سردی عاطفی شکل می گیرد...

میتونی کنترلش کنی کم کم بیارش تو راه خودت

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با شوهرم از زمانی که تازه دانشگاه قبول شدم تو کلاسمون آشنا شدم هم دوره کارشناسی هم ارشد باهاش  همکلاسی بودم ما یه اکیپ بودم دو به دو زوج بودیم هممون هم باهم ازدواج کردیم 

اونموقع خیلی پایه بودم هم بیرون میرفتیم اکیپی مدام بیرون بودیم 

ولی الان که ازدواج کردیم به خاطر مشکلات اقتصادی  مجبوریم کمتر بیرون بریم  همسرم ولی هنوز خلق و خوی اون موقع رو داره اوایل قشنگ زندگیمون خاله بازی بودا یهو نصف شب میگفت پاشو بریم شمال 

الان که دوسال گذشته خیلی بهتر شده 

ولی متاسفانه هنوز فک میکنه من همون دویت دخترشم 😫😫😫😫😫