2777
2789

اوایل ماه چهارم هستم

چندین سال منتظر بچه دار شدن بودیم.قبلا هم سقط داشتم ،الان که باردارم نمیتونم با بچه ام ارتباط  برقرار کنم و شاد نیستم...دلمم براش میسوزه

هیچ مشکلی با همسرمم ندارم

اما چیزی که اذیتم میکنه ، همسرم بخاطر کرونا و  شغلش اصلا طرفم نمیاد بغلم نمیکنه حتی سه ماه بوسمم نکرده

خیلی افسرده و بی روحم

خانمایی که باردارید همسراتون باهاتون چه رفتاری داره؟

کمممممک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم☹منم باردارم،همسرم کروناش مثبت شده دو هفته س اتاقامونو جدا کردیم،تو خونه ملسک میزنیم حتی باهام کمتر حرف میزنه نکنه کرونا بگیرم😄

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بوست نمیکنه حرفای عاشقونه که میتونه بزنه. هرازگاهی یه شاخه گل که میتونه بخره.  باحرفاش حالتوخوب کنه وبهت ارامش بده🤗

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
خیلی حالم بد

ای جانم عزیزدلم بخاطر نی نی گلت خودتو اذیت نکن ولی وقتی دلت بوسه و نوازش میخاد به شوهری بگو که دوش بگیره یا ماسک بزنه کنارت بشینه بغلت کنع چون اگه تو غصه و ناراحتی تو دلت بریزی بچه هم حس میکنه.روحیه تو خراب نکن البته بخاطر هورموناتم هست.

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
ای جانم عزیزدلم بخاطر نی نی گلت خودتو اذیت نکن ولی وقتی دلت بوسه و نوازش میخاد به شوهری بگو که دوش ب ...

من خیلی عاطفی ام

از اولش خودش بدعادتم کرد

الان سه ماه هیچی بینمون نی

حتی دستی به شکمم نمیکشه

ولی اینم بگم خودش بشدت عاطفیه

ولی خیلی سرد شدیم

افسرده شدم دکترم برام قرص نوشته اما هنوز تهیه نکردم

با بچه اتون ارتباط میگیره؟

خیلی کم،وقتی بهش اعتراض کردم توضیح داد که بیشتر نگران مسئولیت و اینده بچه س فکرش درگیر اونجاهاس،اما درمورد توجه و محبت از روز اول باهاش اتمام حجت کردم،بهش توضیح دادم که نیاز یه زن تو دوران بارداری به محبت چندین برابر میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من خیلی عاطفی ام از اولش خودش بدعادتم کرد الان سه ماه هیچی بینمون نی حتی دستی به شکمم نمیکشه ولی ...

خب قرصتو بخور عزیزم لابد لازم دونسته برات تجویز کرده بخر بخور.بیشتر زنا عاطفی هستن و به شدت شنونده هستن....به شوهرت بگو وگرنه رو روحیه نی نی تاثیر میزاره

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

منم چهار ماهمه...همسرم از صبح تا شب سر کار شب میاد خسته شاپ بخوره می خوابه ولی خودم تو خونه سرگرم می کنم کار اهنگ نماز قران رقص...الان ک ماه صفر تمام شده طول روزمی رقصم قربون صدقه بچم میره باهاش حرف می زنم با اینکه از خانوادم دورم..ولی فکر ب این کن ک خدا بهت ی نعمت بزرررگ داده...منم همسرم خسته مشغلش زیاده طول روز سه چهار بار زنگ می زنم بهش عکس نی نی براش می فرستم از زبون بچه بهش میگم بابا بیا منتظرم...از لحظاتت لذت ببر و برای کسایی ک منتظر بارداری هستن دعا کن مادر بشن....شاد باش...تو شاد باشی سرحال باشی شوهرت میاد...بچه دپرس  ب دنیا نیار....باهاش حرف بزن دست بکش رو شکمت می فهمه....روزی چند بار خدا رو شکر کن...شوهرت بوست نمی کنه وقتی از سرکار اومد ضدعفونی کرد خودت یکهو بوسش کن ....شاید نگران تو هست چون شرایطتت حساسه...غمو رها کن پاشو با کار خونه اهنگ حرف با دوستات مطالب بارداری هر چی خودتو سرگرم کننن

با بچه اتون ارتباط میگیره؟

شوهر منم میترسید بخاطر بچه چون من استراحت مطلق بودم، من بهش میگفتم نترس بچه ما قویه💪💪 خودم بغلش میکردم و میگفتم مواظب باشیم کافیه نمیخواد که زندگیمونو کلا عوض کنیم، الان راحتتر شده، شما هم همینطور بهش بگین سره کار مراعات کنه ماسک و دستکش بزنه هیچی نمیشه، و روال زندگیتونو بهم نزنید،نگرانیش کم میشه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤