2777
2789

سلام اگه خودتون یا شوهرتون از محاسبه قیمت طلا سردرمیارید لطفا منو راهنمایی کنید 

ممنونم از همکاریتون

۱۱٫۵۵گرم طلا از قرار اجرت گرمی ۵۰هزار تومن

و مزنه هم باشه۵۴۶۸۰۰۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه سوال داشتم اونایی که شوهرشون طلافروشان میتونن مثلا واسه یه شب یه طلا رو بپوشن دوباره بزارن تو مغازه واسه فروش؟؟

ببخشید استارتر اینجا پرسیدم

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
همیشه سوال داشتم اونایی که شوهرشون طلافروشان میتونن مثلا واسه یه شب یه طلا رو بپوشن دوباره بزارن تو ...

تونستنشو که میتونن گلم ولی درست نیست چون شاید طرف راضی نباشه حتی طلای یکبار استفاده شده بخره

اسی سود و مالیات چقدر دادی؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
تونستنشو که میتونن گلم ولی درست نیست چون شاید طرف راضی نباشه حتی طلای یکبار استفاده شده بخره

خوش بحالشون. ولی درست میگی شاید کسی راضی نباشه 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪