2777
2789
عنوان

حق بدم به شوهرم یا به بابام؟

452 بازدید | 38 پست

من تک فرزندم والان دوران عقدم هست. مادرم چندسال مریض بود تااینکه فلج شد. بابامم تا مادرم مریض شد بردش خونه اقاجونم(بابای مامانم)مادرمم که فوت کردبابام خرج کفن ودفنشو نداد تااقاجونم خودش خرج مادرم کرد. 

منم شوهرکردم براعقدم بابام گف نه مهمونی نمیگیریمو باید مهمون کنیم و...  برا مهمونی پاگشا پدرشوهرم بهم کادو داد3میلیون.  برا پاگشاشوهرم بابام یه سکه 200هزاری بهش داد. 

شغل شوهرم مکانیکی هست وبه اصرار منو خانوادم اومد شهرما(کاشان)شب اول که اومد گرسنه بود وگفت من گرسنمه بابامم گف پولشو بده اونم یه جوری نگاه من کرد وداد بابامم رفت تخم مرغ گرفت. 

اینم بگم قبل اینکه بیاد بابام گف پول قبض تلفن وبرقو میدی.بعد چندروز رفت شهرشون وکارشو انجام داد واومد باز بابام اومده بود طبقه پایین وگفت اگه دخترم شام نخورده بهش بگو بیاد بالابخوره. 

شوهرمم میگه زورش اومد یه شام بده چرا فقط گف اگه دخترم شام نخورده چرا نگف اگه شام نخوردید. 

حالا هی میشینه ومیگه شماخسیسید 

چرا خسیس بازی دراوردید؟ چراو.....؟ بعدم بابام که اینکارو کرد اونم قهرکرد رف خونه خودشون. دلم براش تنگ شده بابامم میگه بگو بیاد خو. 

شغل بابام کارگر نجاری

خونه دوطبقه طبقه بالا اقاجون(بابای بابام) طبقه پایین هم من وشوهرمو بابام.

یه واحدهم تو یه اپارتمان داره داده اجاره. 

حالامن اومدم باهاتون دردودل کنم😔

یه چیزی بگید

تعداد رای : 34
نظرسنجی
بابام
2
5%
شوهرم
30
88%
هردو
2
5%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چی فکر میکنی عزیزم؟ واقعا این رفتار پدرت درسته؟ بنده خدا مادرت چقدر مورد بیمعرفتی پدرت قرار گرفته. مهمان عزیزه باید ازش پذیرایی کنین. نه با این رفتارها

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

معلومه بابات خسیسه مقصره 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
نه

سعی کن زودتر عروسی کنی بری خونه ی خودت عزیزم.ولی کار پدرتون واقعا زشت بوده از همسرت پول گرفته رفته تخم مرع خریده.یعنی شما هیچی تو خونه نداشتین؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بنظرم بابات چون وضع مالیش خوب نیست و شاید چون پول نداره اینطور رفتار کرده البته ببخشیدا من فقط نظرم ...

خواهش میکنم. نظرشماهم مهمه. اما خو یعنی همون شب اول؟ 

نه

یعنی واقعا فک میکنی یه درصد حق با بابات باشه اومدی نظرسنجی میکنی،شوهرت میخواد چی بکشه از دست بابات ولی خوب برا توام خیلی بد میشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍