2777
2789
عنوان

کیا بعد از سزارین شکمشون مثل قبل شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 19 پست
گمونم فقط جراحی ک من نه پولشو دارم نه دلشو خودم ک دیگه باهاس کنار اومدم شوهرمم خداروشکر مشکلی نداره ...

منم همسرم چیزی نمیگه اما خودم بدم میاد.به همسرم میدونم بگم عمل کنم زیر بار نمیره که زیر تیغ جراحی برم میگه اگه خییییلی حساسی ورزش کن تا سفت شه و جمع شه که اونم هنوز واسه من شنبه نیومده 🤫🤭☺️😉

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری گن بارداری می بستم هر روز ۴۵ دقیقه روغن زیتون می‌ مالیدیم بعد زایمان هم گن می‌پوشیدم بعد ...

بلافاصله بعد زایمان گن بستی؟

خداجونم خودت مواظب فرشته ای که تو دلم گذاشتی باش ❤️