2777
2789
عنوان

آخه این چه دردیه

161 بازدید | 15 پست

یکساعت پیش با درد پریود از خواب بیدار شدم دارم درد میکشم مسکنم خوردم ولی درد دارم هنوز آخه این چه بدبختیه 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کیسه اب گرم گرم بذار کمرت دردش اروم میشه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
بله نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم😞

عزیزم مبارک باشه باز آخر این حال خرابیای شما یه نی نیه لیمو بو بکش برای حالت تهوع خوبه یه لیمویی نصف کن بزار کنارت حالت تهوع داشتی بوش کن

دقیقا منم از درد پریود بیدارشدم گلو دردم دارم سرما خوردم 😭

إی بابا خیلی مواظب باش تو این وضعیت کرونا به خودت برس زودتر سرما خوردگیت رفع بشه, پریودی خر است😭

عزیزم مبارک باشه باز آخر این حال خرابیای شما یه نی نیه لیمو بو بکش برای حالت تهوع خوبه یه لیمویی نصف ...

عزیزم زنجبیلم خوبه اگه پودرشو داری بریز تو چایی یا آب گرم بخور بهتر میشی