2777
2789
ما ۸۰ تومن شده ۴۰ تومن حالا بابام ۶۰۰ تومنش شده ۲۰۰😐😐 ولی خداروشکر برا ما از سودش رفته  یک ...

دوست من خونشو فروخت بنده خدا گذاشت بورس همش رفت فنا 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من خونشو فروخت بنده خدا گذاشت بورس همش رفت فنا 

آره منم شنیدم اینطوری کردن

ولی واقعا بی عقلی کردن 

ما چن ساله تو بورس بودیم تا حالا همچین سودی ندیده بودیم ولی بعد عید که اینطوری کشید بالا از بچه دو ساله تا کسی ک خوندن نوشتن بلد نیس ریختن تو بورس

تله بود که متاسفانه خیلیا گیر افتادن

[QUOTE=160762186]آره منم شنیدم اینطوری کردن ولی واقعا بی عقلی کردن  ما چن ساله تو بورس بودیم تا حالا همچین سود ...[/

همه چی رو گرون کردن بورس رو خراب کردن 

مردم بدبخت چی میکشن 

[QUOTE=160762186]آره منم شنیدم اینطوری کردن ولی واقعا بی عقلی کردن  ما چن ساله تو بورس بودیم تا ...

بورس  دوباره میکشه بالا منتهی زمانی که به نفع باشه😉

چون قیمت بورس الان کاملا غیر واقعیه

چی قراره بیاد؟

جریان مال مرداده

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣