2777
2789
عنوان

دوستانی که کنکور دادن یا میخوان بدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریاضی بودم عمران میخونم سراسری شهر خودم هم آوردم.سال اول ولی خب تجربی سخت بودن کنکورش به کنار&nb ...

عمران اشباع شده دیگه خواهرم 😕 ولی امیدوارم برا شما کار خوب باشه

اوکی اگه علاقه نبوده براتون که هیچی 

اره اذیت شدن داره ولی خوب تره حداقل انسانیه (نظر شخصیمه معذرت از دوستای انسانی 😶)

نه من نشدم ولی رتبه و دانشگا و رشتم خوب شد بد نبود البته شرایط من خاص بود سال کنکور خیلی مشکلات خونوادگی‌ به وجود اومد برام 😑💔

کاربر پسر هستم ‼ 🔺️🔻 ⚠         کاربری سوم 😒 پس گردنی که اون شب بهم زدی هیچوقت یادم نمیره 😁💕 ممد سیااا فرفری زشتووو 😐🖐 یه عدد شیخ 😕🤤 دیگه منتظر میشم ننم برام زن بگیره 🥴🥴😜 ابجی بزرگم تو سایته خودش حواسش بهم هس با کمال احترام اینکه شما نمیخواد تو کارای‌ من دخالت کنین 😀 دوتا از بهترین دوستام یکی شون عرب و یکی شونم اهل سنت هستن نبینم کسی توهین کنه به نژاد یا مذهب دیگه ای 🤨🤨😒 عادت کردین بهتون دروغ بگن ارع؟ 😑🖐 ظرفیت جواب شنیدن ندارین ریپ نزنین با تشکر روابط عمومی سایت 😝😶😁  اَللّهُمَّ ارزُقنی شَفاعَهَ الحُسَینِ یَومَ الوُرُودِ                                    ?SOHA AFK 😕💔  
ن دوستم انتخاب رشتش غلط بود علاقه ای نداشت از اول منم تجربیم امسال روزی ۱۲ ساعت درس میخوندم عروسی ...

پس امسال کنکور داشتین شما؟؟ دوس دارین حدودی بگین چن شدین؟؟ زیر ۵۰۰۰ شدین؟؟ 

اشکالی نداره شما دختر خانوما مشکل سربازی ندارین انقدر کنکور بدین تا پزشکی دربیاد بخدا می ارزه به سختی هاش تو دانشگا برا پزشکی دندون اغلب دخترا حداقل دوبار رو کنکور دارن

ولی اگه شرایط پشت کنکور بودن رو ندارین برید حتما 😕

کاربر پسر هستم ‼ 🔺️🔻 ⚠         کاربری سوم 😒 پس گردنی که اون شب بهم زدی هیچوقت یادم نمیره 😁💕 ممد سیااا فرفری زشتووو 😐🖐 یه عدد شیخ 😕🤤 دیگه منتظر میشم ننم برام زن بگیره 🥴🥴😜 ابجی بزرگم تو سایته خودش حواسش بهم هس با کمال احترام اینکه شما نمیخواد تو کارای‌ من دخالت کنین 😀 دوتا از بهترین دوستام یکی شون عرب و یکی شونم اهل سنت هستن نبینم کسی توهین کنه به نژاد یا مذهب دیگه ای 🤨🤨😒 عادت کردین بهتون دروغ بگن ارع؟ 😑🖐 ظرفیت جواب شنیدن ندارین ریپ نزنین با تشکر روابط عمومی سایت 😝😶😁  اَللّهُمَّ ارزُقنی شَفاعَهَ الحُسَینِ یَومَ الوُرُودِ                                    ?SOHA AFK 😕💔  
عمران اشباع شده دیگه خواهرم 😕 ولی امیدوارم برا شما کار خوب باشه اوکی اگه علاقه نبوده براتون که هیچ ...

ان شاء الله که موفق باشید هرچی که میخونید😍

منم حقیقتش درسم خوبه خداییش و میخوام پروانه نظام مهندسی بگیرم و دفتر بزنم و آزاد هم معماری میخونم 

درکل قصدم پروانه و مهر مهندسی گرفتنه 

حال و حوصله اینو ندارم که برا کسی کار کنم.

ولی درکل من یخورده از تجربی خوشم نمیاومد 

چون عموی خودم دکتره و بچه های خودش رو اجازه نداد برن تجربی و هردو رو فرستاد ریاضی 

بااینکه خودش درآمد خوبی داره و گوش و حلق و بینی خونده و بینی هم عمل میکنه ولی میگه درآمدش نمیارزه به این همه استرس و فشار و مسئولیت زیاد پزشکی 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عمران اشباع شده دیگه خواهرم 😕 ولی امیدوارم برا شما کار خوب باشه اوکی اگه علاقه نبوده براتون که هیچ ...

اگه علاقه داشته باشی حله البته من سال اول دبیرستان نمیدونستم برم فنی یا انسانی به جفتش علاقه داشتم ولی انسانی بعد دوست داشتم که معلم بشم برام دعا کنید خیلی دوس دارم . 

من داداشم تجربی بود امسال کنکور ارشد داد بیوشیمی اینا رتبه اس بیست و پنج شد دوتا کنکور داد اون یکی رتبه اش پنصد شد بعدش امسال هفتاد و دو نفر و فقط میگرفتن شانس قبولی توی رشته ی تجربی زیاد نیس البته بستگی به نوع تلاش و سهمیه و اینا هم داره دیگ

ماشاء لله همتون تجربی و ریاضی خوندیدا 💪🤣

من خیلی ادم استرسی هستم ولی زمان ازمون نمیدونم چرا به برنامه نمیرسم این دفعه میخوام خر خونی کنم برسم بعضی از بچه ها همه رو تموم که میکنن هیچ به دوره هم میرسن اما من حتی تمومم نمیکنم خسته شدم 

ان شاء الله که موفق باشید هرچی که میخونید😍 منم حقیقتش درسم خوبه خداییش و میخوام پروانه نظام مهندسی ...

سلامت باشین شما هم 😁🙏

واقعا حال نمیده بخوای برا کسی کار کنی بهت هم امر و نهی کنن خوب کاری در نظر دارین که انجام بدین عالیه

خب پس شما از تجربه عمو استفاده کردین و تصمیم گرفتین...

میدونین البته حالا که خوابگا بستس ولی چندین مورد دیدم از دانشجوهای رشته های ریاضی که انصراف داده بودن و اومده بودن برا پزشکی و قبول هم شده بودن

راستش پزشکی اسمش خیلی دهن پر کنه هرجا بگی پزشکی همه خوششون میاد 😁😂😂😂😐💔 خودمم پارسال یه ترم خوندم و انصراف دادم و امسال دوباره کنکور دادم امسالم نیاوردم همه بهم گفتن قبلش این کارو نکن حیف دانگشا روزانه قبول شدی ولی انقدر دیوونه بودم که این کارو بکنم به ریسکش می ارزید 😂😑 دوس دخترم نذاش مث ادم درس بخونم 😒 الانم منتظر نتیجه ام هرچی هم اوردم باید برم وگرنه مستقیم سربازی ☹☹😅 قصد دارم دوباره برم بخونم و بعد بیام کنکور بدم انقدر کنکور میدم تا پزشکی بیارم‌ 😐🖐

ماشاء لله همتون تجربی و ریاضی خوندیدا 💪🤣 من خیلی ادم استرسی هستم ولی زمان ازمون نمیدونم چرا به بر ...

مشاور بگیر

البته اگه میخواین پول مشاور هم ندین اینجا چندتا دختر خانوم خیلی درس خون هستن میتونن تو مدیریت ازمون یا هرسوال دیگه ای داشتین کمکتون کنن