2777
2789
عنوان

کیا دماغ عمل کردن؟؟

113 بازدید | 14 پست

عکس دارین از قبل و بعد بدین؟؟

کدوم دکتر؟ کجا؟ چ مدلی؟

اگ دکتر خوب هم‌میشناسین معرفی کنین تو تهران

ممنان😐❤😂

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینیم کوچیکه خداروشکر 

ولی زنداییم عمل کرد کج شد🙄

یه سال گذشته ولی جا زخماش هم هست🙄🙄🙄

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

من عمل کردم ۶سال پیش و پیش  دکتر مقدم فر تو تهرانه  دکترمعروفع کارش کلا زیباییه بزن اسمشو کاراشوببین. 

ومدل بینیم طبیعیه چون ۱۶سالم بود عمل کردم واون موقع اونطور دوسداشتم. اما حالا قراربازم عمل کنم تمام فانتزی پیش همین دکترم 

من عمل کردم ۶سال پیش و پیش  دکتر مقدم فر تو تهرانه  دکترمعروفع کارش کلا زیباییه بزن اسمشو ...

دوباره عمل کنی؟؟؟ واسه چی؟😐😐😐😐

۱۶ سالگی مشکل پیش نیومد؟؟ بلوغ جسمیت کامل بود؟

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
من عمل کردم ۶سال پیش و پیش  دکتر مقدم فر تو تهرانه  دکترمعروفع کارش کلا زیباییه بزن اسمشو ...

الان میخای ترمیم کنی چقدر بایدبدی؟

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍
من خیلی تحقیق کردم  دکتر محمد رضا سماواتی فرد  آدرس مطبش گیشا  بهترین و خوش اخلاق ...

واااایی نه افتضاحه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
دوباره عمل کنی؟؟؟ واسه چی؟😐😐😐😐 ۱۶ سالگی مشکل پیش نیومد؟؟ بلوغ جسمیت کامل بود؟

نه بابا انقدگیردادم به بابام اونم بادکترم یکم اشنا سرهمون یواشکی عملم کردن ۷تومن اون موقع گرفت بخدا نه مشکل اصلا پیش نیومد تغییرم نکرد 

الان دوسدارم چهرام تغییرکنه خسته شدم ازاین قیافم میخوام فانتزی عمل کنم ۲۲سالمه همه میگن پشیمون میشم همین طبیعی بهتره. 

اما دکتر مقدم فر سرچ کن کاراشوببین خیلی از بازیگرا میان برای کارای زیباییشون 

۱۲تومن اونم باتخفیف واشنا هستیم وگرنه ترمیم قیمتش بالاترازعمل اوله 

مگ پیش خودش عمل نکردی خب میگن ترمیم خوددکترا فقط هزینه کلینبک هست در حد ۲یا ۳تومن ک

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍
مگ پیش خودش عمل نکردی خب میگن ترمیم خوددکترا فقط هزینه کلینبک هست در حد ۲یا ۳تومن ک

نه خوب زمانی که مشکل داشته باشه بینیت یا حداقل فاصله زمانی عمل اول بادوم حداقل۱سال یا۲سال باشه من ۶ساله ومشکل نداره عملم خودم میخوام تغییزش بدم